Update articol:

ASF: Aplicație online destinată procesului de autorizare

Autoritatea de Supraveghere Financiara

Autoritatea de Supraveghere Financiară a lansat un instrument online care facilitează procesul de autorizare pe piața financiară non-bancară.

Acest demers face parte din strategia ASF de digitalizare a activității sale și reprezintă un important pas înainte în relația Autorității cu entitățile pe care le supraveghează.

Nouă secțiune a rubricii Autorizări, găzduită pe site-ul Autorității, pune la dispoziția celor interesați o listă cu toate documentele necesare în procesul de autorizare pe toate cele trei piețe, precum și cu toate actele normative care guvernează acest proces.

“Așa cum am promis la preluarea mandatului, aducem soluții noi, digitale, pentru a veni atât în sprijinul cetățenilor, cât și al companiilor. ASF trebuie să fie o instituție care să lucreze în interesul consumatorului, iar acest nou instrument online reprezintă unul dintre proiectele pe care le-am realizat în acest sens”, a declarat Președintele Autorității de Supraveghere Financiară, domnul Nicu Marcu.

Președintele ASF a precizat că, în perioada următoare, noua secțiune online destinată  procesul de autorizare va avea noi valențe, devenind un portal interactiv, unde vor putea fi încarcate documente și vor putea fi utilizate semnăturile electronice.

“ASF se transformă într-o instituție suplă, modernă, digitală. Interacțiunea dintre noi și stakeholderi trebuie să fie doar la un click distanță“, a conschis domnul Nicu Marcu.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (29/06/2022)

Decontarea si plata tranzactiilor aferente ofertei publice de cumparare

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (29/06/2022)

Convocare AGAO la data de 01/02.08.2022