Update articol:

ASF: Postul de Director Direcţia Emitenţi din ASF va fi ocupat prin concurs; Oana Ștefănoiu, delegată interimar pe post, după plecarea lui Ciprian Copariu

Autoritatea de Supraveghere Financiara

Postul de Director Direcţia Emitenţi din ASF va fi ocupat prin concurs, iar, până atunci, Oana Ștefănoiu a fost delegată interimar pe post, a transmis Autoritatea de Supraveghere Financiară, la solicitarea Financial Intelligence,  după ce am anunțat, în premieră, că Ciprian Copariu a părăsit postul de Director Direcţia Emitenţi din Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), la începutul lunii, cu acordul părților.

”Având în vedere că postul de director a fost vacantat prin plecarea domnului Ciprian Copariu, acesta urmează să fie ocupat printr-un concurs, care va fi anunțat public. Până la organizarea concursului, s-a dispus ocuparea acestuia, cu delegare, de către dna. Oana Ștefănoiu”, ne-a transmis ASF.

Oana Ștefănoiu este șef serviciu în ASF.

Ciprian Copariu a fost director, anterior, și în Comisia Națională a Valorilor Mobiliare (CNVM). În 2012, CNVM s-a unit cu CSSPP și CSA (autoritățile pentru pensii private și asigurări), în Autoritatea de Supraveghere Financiară.

BVBStiri BVB

DAFORA SA (DAFR) (15/01/2021)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

ROMCARBON SA (ROCE) (15/01/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014