Update articol:

Ashli Babbitt, care a fost împușcată în timp ce intra în Capitoliul SUA, era veteran militar de rang înalt (video momentul împuşcării)

Foto Twitter Foto Twitter

“O femeie a fost împușcată fatal în interiorul Capitoliului, după ce mulțimea a intrat în clădire. Circumstanțele nu au fost clare”, începe Washington Post în articolul său despre împușcarea de miercuri după-amiază a lui Ashli Babbitt, în vârstă de 35 de ani. Mai târziu, aceasta a murit din cauza unei rani, la un spital local.

 

Potrivit zerohedge.com, circumstanțele au devenit acum mult mai clare odată cu înregistrarea video a celor care au tras asupra ei. În spatele ei erau polițiști – indicând că nu o considerau o amenințare imediată – în momentul în care a încercat să rupă o baricadă în interiorul clădirii Capitolului.

În ciuda faptului că ofițerii de securitate erau în spatele ei, Babbitt a fost împușcată de un ofițer de poliție din Capitoliu, în timp ce încerca să sară peste o barieră fizică, arată un nou videoclip.

Cel care a împuşcat-o este un ofițer de poliție neidentificat de cealaltă parte a baricadei, care se pregătea să prevină orice încălcare a clădirii federale de înaltă siguranță.

“Șeful poliției din DC, Robert Contee, a confirmat miercuri târziu că Babbit a fost împușcată de un ofițer de poliție din Capitoliu. O anchetă internă este acum în desfășurare”, relatează FOX5.

Ashli Babbitt era originară din San Diego și era veteran militar de rang înalt. „Femeia este Ashli Babbitt, un veteran de 14 ani, care a servit în patru turnee cu Forțele Aeriene ale SUA și a fost un oficial de securitate la nivel înalt pe tot parcursul timpului său de serviciu”, a spus Postul de televiziune din San Diego.

„A fost un susținător puternic al președintelui Trump”, a spus soțul ei.

Se pare că aceasta a călătorit cu avionul în capitala națiunii pentru manifestarea de ieri. Babbit a postat marți în ceea ce pare a fi fost ultimul ei tweet:

“Nimic nu ne va opri … ei pot încerca, dar furtuna este aici și coboară pe DC în mai puțin de 24 de ore … întuneric la lumină.”

Deși nu există acuzații că ar fi fost înarmată cu o armă, deja mulți comentatori online spun că „merita” să fie împușcată pentru că a căutat să intre pe proprietatea guvernului federal restricționat, în timp ce protestează.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022