Update articol:

„Asociația pentru Sănătate, Cultură, Educație și Tradiții Sf. Nicolae” din Drăgăşani l-a premiat pe olimpicul Constantin Petrișor Ciaușescu

„Asociația pentru Sănătate, Cultură, Educație și Tradiții Sf. Nicolae” din Drăgăşani, reprezentată de președinte preot George Murguleț, a acordat astăzi, 4 septembrie 2020, bursa „Sf. Nicolae” lui Constantin Petrișor Ciaușescu, elevul drăgășănean calificat la patru etape naționale ale olimpiadelor (chimie, fizică, biologie și olimpiada interdisciplinară „Științele Pământului”), câștigător al locului I al olimpiadei naționale de chimie și proaspăt student al Facultății de Medicină.

Bursa constă într-o sumă de bani, acordată lunar, pe parcursul anului universitar.   

Decernarea bursei s-a desfășurat în cadrul primăriei municipiului Drăgășani, în prezența domnului primar Cristian Nedelcu, ce a oferit un premiu tânărului drăgășănean pentru rezultatele excepționale pe care le-a avut în evoluția sa școlară.

Se deschide astfel o colaborare între două instituții ce au ca scop comun susținerea comunității locale, promovarea valorilor locale și dezvoltarea activităților culturale, educative și a tradițiilor.

ASOCIAȚIA PENTRU SĂNĂTATE, CULTURĂ, EDUCAȚIE ȘI TRADIȚII SF. NICOLAE este o organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă, cu beneficiu public, proiect inițiat de preotul George Murguleț din Drăgășani.

BVBStiri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (22/06/2021)

OMV Petrom intra pe piata de comercializare a gazelor naturale lichefiate

BRK Dow Turbo Long 33150 (BKDOWTLC2) (22/06/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 22 si 23 Iunie 2021

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (22/06/2021)

Hotarare CA - constituirea comitetelor consultative

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (22/06/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014