Update articol:

Asociația ROMBET a semnat un parteneriat cu RG24seven pentru a oferi membrilor instruire în domeniul jocului responsabil

Rombet parteneriat RG24seven, joc responsabil

Rombet anunță semnarea unui parteneriat cu RG24seven, o platformă de instruire online pentru joc responsabil, pentru a oferi membrilor instruire în domeniul jocului responsabil, potrivit unui comunicat de presă.

ROMBET a avut un rol foarte important în dezvoltarea cadrului legal în domeniul jocurilor de noroc din România și suntem puternic angajați în proiecte de joc responsabil. Formarea RG24seven va permite membrilor noștri să învețe de la experți din prima mână în joc responsabil. Instruirea online bazată pe video poate fi lansată rapid și eficient, asigurându-se că toți angajații și clienții din industria de jocuri au o înțelegere deplină a jocului responsabil”, a declarat Dan Ghiță, președintele ROMBET.

Wendy Anderson, CEO al RG24seven, a adăugat: „Pe baza experienței și expertizei conducerii și a membrilor săi, asociația ROMBET este un partener stabilit și vital pentru toate părțile interesate de pe piața românească a jocurilor de noroc. RG24seven este extrem de încântată să colaboreze cu o asociație atât de prestigioasă precum ROMBET pentru a promova jocuri de noroc sigure și plăcute în România.

Programele de joc responsabil dezvoltate și susținute de asociația ROMBET se bazează pe cele mai bune practici internaționale și sunt adaptate celor mai noi cercetări și tendințe din întreaga lume. Faptul că conținutul RG24seven se bazează pe aceeași expertiză și este prezentat de experți de vârf, ne asigură că avem acces la cea mai bună și mai actualizată formare în domeniul jocului responsabil disponibil pentru membrii noștri.”, a concluzionat Dan Iliovici, vicepreședinte ROMBET.

Despre RG24seven

RG24seven este lider în instruirea interactivă online certificată în domeniul jocului responsabil. Pregătirea este susținută de experți de talie mondială și este condusă de o echipă de designeri de cursuri inovatoare. Pregătirea asigurată de RG24seven pentru jocuri responsabile asigură conformitatea echipei sau organizației cu toate reglementările în vigoare și totodată întărește poziția organizației cu privire la problematica și responsabilitatea socială. Programele RG24seven sunt configurate în funcție de nevoile bazate pe roluri, iar instruirea acoperă întregul domeniu al jocului responsabil.

BVB | Știri BVB

JUDETUL TIMIS (TIM28) (21/03/2023)

Plata cupon 48, rambursare rata principal 48 si calcul rata dobanda pentru cuponul 49

CARBOCHIM S.A. (CBC) (21/03/2023)

Convocare AGA O & E 26/27 Aprilie 2023