Update articol:

Atac cibernetic asupra unităților din Australia și America de Nord ale celui mai mare procesator de carne din lume

jbs

Unitățile australiene și nord-americane ale celei mai mari fabrici de carne din lume – compania braziliană JBS – au fost lovite în weekend de un atac cibernetic organizat asupra sistemelor sale informatice, a declarat JBS într-un comunicat, potrivit CNBC.

Atacul a determinat închiderea operațiunilor în Australia luni. Compania a declarat că lucrează la rezolvarea incidentului.

“Duminică, 30 mai, JBS SUA a stabilit că a fost ținta unui atac organizat de securitate cibernetică, care afectează unele dintre serverele care sprijină sistemele sale IT nord-americane și australiene”, a declarat compania într-un comunicat publicat luni după-amiază.

„Rezolvarea incidentului va dura ceva timp, ceea ce poate întârzia anumite tranzacții cu clienții și furnizorii”, se arată în comunicat.

Atacul a oprit operațiunile în mai multe state australiene, a declarat duminică directorul executiv al JBS Australia, Brent Eastwood, pentru site-ul de știri al industriei Beefcentral. Atunci, el nu a putut spune cât va dura oprirea.

Cel mai mare ambalator de carne din lume are operațiuni în Canada și Statele Unite.

Operațiunile de procesare a cărnii din Australia ar fi imposibile fără accesul normal la sisteme IT și internet, potrivit Beefcentral. Afacerea Jimo Primo Smallgoods din statul Queensland a fost, de asemenea, afectată, se arată în articol.

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (30/07/2021)

Rezultate teste stress 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/07/2021)

Raport Auditor conform art. 92 ind. 3 Legea 24/2017- Sem. I 2021

VRANCART SA (VNC) (30/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S1 2021