Update articol:

Atos și Siemens extind parteneriatul strategic cu încă 5 ani  

  • Atos va furniza soluții digitale, integrate și de securitate cibernetică pentru a sprijini obiectivul strategic digital al Siemens

  • Alianța globală Siemens-Atos va presupune și lansarea de produse dezvoltate în comun

 

 

Atos, lider global în transformare digitală, și Siemens  anunță extinderea acordului de Customer Relationship din cadrul parteneriatului lor strategic, început în 2011. Acordul are ca scop accelerarea obiectivelor digitale ale Siemens privind modernizarea serviciilor și digitalizarea, respectiv transformarea digitală bazată pe date și cloud și securitate cibernetică. Cu o colaborare de peste 5 ani și o valoare totală de 3 miliarde de euro, acordurile semnate separat cu Siemens AG, Siemens Energy AG și Siemens Healthineers AG includ atât servicii existente, precum și oportunități noi de business. Ca parte a acordului, Atos va investi, de asemenea, în inovație și modernizare digitală, pentru a promova subiecte importante privind inovația pentru Siemens.

 „Suntem încântați să extindem și să ne consolidăm parteneriatul pe termen lung cu Atos, prin acest nou acord-cadru menit să ne accelereze transformarea și  să ne sprijine obiectivele strategice digitale”, a declarat Hanna Hennig, CIO Siemens AG.

„Pentru a susține diferitele cerințe ale Siemens în toate ramurile sale de business, Atos va oferi cele mai bune soluții digitale și integrate, precum Digital Workplace, modernizarea aplicațiilor, noua platformă cloud-hibrid Atos, platforme digitale și servicii complete de integrare și securitate. Atos va implementa, de asemenea, un model inovator, bazat pe date, care va permite companiei să valorifice tehnologiile de Inteligență Artificială și machine learning”, a menționat Eric Grall, COO Atos.

Lansare de produse dezvoltate în comun

Siemens și Atos anunță, de asemenea, extinderea alianței lor globale dincolo de cooperarea tehnologică pentru a lansa pe piață soluții digitale dezvoltate în comun. Această nouă inițiativă comună de lansare pe piață va valorifica investițiile digitale comune existente, de 330 milioane de euro, și va sprijini în mod semnificativ ambițiile de creștere digitală stabilite de fiecare companie. În următorii cinci ani este așteptată o cantitate semnificativă de vânzări comune suplimentare.

 „Vom continua să cumulăm puterea și expertiza ambelor companii pentru a aduce soluții digitale inovatoare clienților noștri și pentru a valorifica oportunități de vânzare suplimentare”, a declarat Roland Busch, Deputy CEO, Siemens AG.

„Suntem mândri să susținem accelerarea transformării digitale a Siemens în următorii 5 ani și să ne extindem alianța strategică pe termen lung către o nouă inițiativă de creștere comună. Acest lucru se potrivește perfect cu obiectivele strategice ale Atos pentru un mediu digital mai sigur și decarbonizat pentru clienții săi”, a menționat Elie Girard, CEO Atos.

  

Atos este lider global în transformare digitală cu 110.000 de angajați în 73 de țări și venituri anuale de 12 miliarde de euro. Numărul 1 în Europa în servicii de Cloud, Cybersecurity și High-Performance Computing, Grupul Atos oferă soluții end-to-end de Orchestrated Hybrid Cloud, Big Data, Business Applications și Digital Workplace. Grupul este Partenerul Global pentru Tehnologia Informației al Jocurilor Olimpice & Parlimpice și operează sub brandurile Atos, Atos Syntel și Unify. Atos este o Societate Europeană (SE), listată la Bursa din Paris cu indicele CAC 40.

Siemens AG este una dintre cele mai importante companii de tehnologie la nivel global, al cărei nume este, de peste 170 ani, sinonim cu realizări tehnologice, inovație, calitate și încredere. Compania activează pe întreg mapamondul, concentrându-și eforturile în domeniile infrastructurilor inteligente pentru clădiri, sistemelor energetice distribuite, automatizării și digitalizării industriale. Prin intermediul companiilor administrate separat Siemens Energy, divizia globală de energie a Siemens, și Siemens Mobility, lider în furnizarea soluțiilor inteligente de mobilitate pentru transportul feroviar și rutier, Siemens definește atât sistemele energetice pentru prezent și viitor, cât și piața globală pentru transportul pasagerilor și de marfă. Grație participării majoritare în companiile listate public Siemens Healthineers AG și Siemens Gamesa Renewable Energy (parte a Siemens Energy), Siemens este, de asemenea, un lider global în furnizarea de tehnologie medicală, servicii medicale digitale și soluții sustenabile pentru instalațiile eoliene offshore și onshore. În anul fiscal 2019, care s-a închieat pe 30 septembrie 2019, Siemens a generat o cifră de afaceri totală de 86.8 miliarde de euro și un venit net de 5.6 miliarde de euro. La sfârșitul lunii septembrie 2019, compania avea 385.000 de angajați la nivel global. 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)