Update articol:

ATR – Asociația Trezorierilor din România și ENVISIA – Boards of Elite au semnat  un parteneriat în scopul promovării educației financiare specializate pe teme din domeniul piețelor financiare și al finanțelor corporative

ATR – Asociația Trezorierilor din România și ENVISIA – Boards of Elite au plăcerea să anunțe semnarea unui parteneriat în scopul promovării educației financiare specializate pe teme din domeniul piețelor financiare și al finanțelor corporative.

ASOCIAȚIA TREZORIERILOR DIN ROMÂNIA (ATR) este o organizație profesională non-profit, creată cu scopul de a susține interesele profesionale ale membrilor săi, privind exercitarea profesiunilor legate de domeniile de trezorerie corporativă, finanțe corporative, piețe financiare și de capital. Obiectivele ATR sunt în principal de a contribui la crearea unei piețe financiare mature şi concurențiale, de a promova colaborarea şi schimbul de idei între membrii săi și de a promova profesia de trezorerie corporativă și finanțe corporative și să consolideze prestigiul și recunoașterea acesteia. Începând cu 2017 ATR este membru al European Association of Corporate Treasurers (EACT) si International Group of Corporate Treasurers (IGTA). Asociația urmărește să devină un partener de dialog al tuturor instituțiilor participante la piața financiară și de capital, al mediului universitar și al autorităților publice, în vederea reprezentării față de acestea a intereselor comune de ordin legal ale comunității specialiștilor pe care îi reprezintă, putând face propuneri legislative adresate autorităților cu inițiativă legislativă, pentru perfecționarea cadrulnormativ de activitate în domeniul piețelor financiare și de capital și conexe.

ENVISIA – Boards of Elite – este prima școală de afaceri din România dedicată membrilor consiliilor de administrație, executivilor de top (CEO, CFO, COO, CTO, CIO, CRO, etc.), precum și specialiștilor cu înaltă expertiză care vizează aceste poziții. ENVISIA oferă programe acreditate si cursuri pentru dezvoltarea competențelor și abilităților de conducere, servicii de mentoring și evaluare. O premieră europeană o reprezintă lansarea Programului Master of Arts in Board Practice and Directorship, în parteneriat cu Henley Businees School din Marea Britanie (școală de business de top cu triplă acreditare, în Europa și SUA: AMBA, EQUIS, AACSB, clasată recent de Financial Times în top 25 școli de business din lume pentru executive education). ENVISIA este partener educațional al unor prestigioase asociații profesionale internațioale și naționale: CISI – Chartered Institute for Securities and Investment UK, AAFBR – Asociația Analiștilor Financiar-Bancari din România, ARIR – Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România, ACI România – Asociația Piețelor Financiare, etc. Principalul obiectiv al ENVISIA îl reprezintă evoluția profesională și personală a elitelor, promovarea leadership-ului autentic și responsabil, pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri care să genereze progres economic și social pe termen lung.

Ștefan Frangulea – Președinte ATR declară: “ATR este un promotor al educației în domenul piețelor financiare și al mediului de afaceri, factor esențial în realizarea obiectivelor asociației. Dezvoltarea profesională continuă a membrilor este una dintre prioritățile noastre. De asemenea, ATR deține expertiză de top prin membrii săi și poate contribui la dezvoltarea unor cursuri cu o importantă componentă practică, racordate la realitățile și evoluțiile din economie și finanțe. Perioada de pandemie a avut un impact economic puternic la nivel global, dar și mai important este să ne pregătim pentru ce va urma post-pandemie și aici văd un rol important pentru educație. Prin parteneriatul educațional cu ENVISIA, ATR va contribui la pregătirea specialiștilor în domeniul piețelor financiare și a finanțelor corporative, precum și la întelegerea și promovarea profesiei de trezorier, a rolului strategic pe care trezorierul îl are într-o companie, prin asigurarea suportului infrastructurii financiare a acesteia.”
Gabriela Hârțescu – Decan & COO, ENVISIA – Boards of Elite declară: “Traversăm o perioadă extrem de provocatoare care impune luarea unor decizii în timp real. Organizațiile trebuie să fie agile și pregătite să se adaptateze rapid și să anticpeze schimbările. Ca să poți acționa astfel, ai nevoie de o resursă umană care să dețină setul necesar de abilități și competențe. Și, mai mult decât oricând, avem nevoie de programe pentru lideri care să conducă în vremuri de incertitudine, urmărind eficient o strategie de business pe termen mediu-lung și asigurarea unei dezvoltări sustenabile. ENVISIA, prin gama de programe și cursuri pentru profesioniștii de nivel senior, portofoliul de servicii de evaluare – mentoring – coaching pentru membrii de board, oferă mix-ul de competențe și abilități necesare leadership-ului de azi și de mâine. Pentru Europa Centrală și de Est, ENVISIA reprezintă o platformă unică de dezvoltare profesională și personală a elitelor, beneficiind de parteneriate cu asociații profesionale importante din țară și din străinătate.“

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (22/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

DEUTSCHE BANK TURBO LONG 0.10/7/7.5 (EBDBKTL29) (22/01/2021)

Notificare Erste Group Bank AG - Certificatul EBDBKTL29 este sold-out

UAMT S.A. (UAM) (22/01/2021)

Hotarari AGA E 22.01.2021