Update articol:

AUR cere premierului să retragă ordonanţa privind PNDL 3 de pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern

AUR

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat, vineri, Guvernului Cîţu să retragă proiectul de ordonanţă de urgenţă privind PNDL 3 de pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern şi să îl transforme în proiect de lege, pentru a putea fi formulate amendamente în Parlament.

“Ideea de a aloca bani pentru dezvoltarea comunităţilor locale e bună, însă este nevoie de garanţii. Trebuie să limităm cota financiară din obiectivul final la 3-5% pentru documentaţie, întrucât s-a furat mult în trecut pe studii de prefezabilitate şi fezabilitate. De asemenea, proiectele ar trebui să fie în concordanţă cu nevoile reale ale comunităţilor, şi nu făcute doar pentru a bifa ceva. Nu în ultimul rând, un asemenea program ar trebui să urmeze şi să fie complementar cu PNRR”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, citat de un comunicat de presă.

Deputatul George Simion, celălalt copreşedinte AUR, susţine că banii trebuie să servească toţi românii.

“Avem nevoie de dezvoltare rurală şi programele guvernamentale în acest sens trebuie finanţate serios. Dar felul în care Florin Cîţu insistă acum pe acest PNDL 3 arată doar disperare politică pentru a acapara şefia PNL. Banii românilor trebuie să servească toţi românii, inclusiv pe cei din satele unde nu sunt primari liberali”, a subliniat deputatul George Simion.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii