Update articol:

AUR: Simion anunţă începerea campaniei interne pentru desemnarea candidatului AUR la prezidenţiale

George Simion, AUR George Simion, AUR/ Sursa foto: Facebook

Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat startul campaniei interne a partidului pentru alegerea candidatului AUR la alegerile prezidenţiale, orice român putându-se înscrie în această cursă.

El a precizat că şi membrii altor partide se pot înscrie în campania AUR pentru prezidenţiale.

“Deschidem astăzi cursa pentru alegerile prezidenţiale printr-o iniţiativă fără precedent în politica românească. Oferim posibilitatea de a se înscrie oricărui român care îndeplineşte nişte condiţii minime, specificate în regulamentul disponibil pe site-ul AUR. De exemplu, să strângă 500 de semnături, inclusiv online, prin platforma pe care le-o punem la dispoziţie celor care îşi anunţă intenţia. Deci o minimă susţinere populară, un program de alegeri prezidenţiale, un CV şi actele necesare pentru depunerea candidaturii pentru funcţia de preşedinte. Până pe 25 septembrie pe platforma online se poate înscrie orice român”, a afirmat Simion, potrivit Agerpres.

Potrivit lui Simion, consultările publice indică faptul că “AUR se bucură de o popularitate importantă în rândul românilor”, iar candidatul AUR va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

“În septembrie 2023 vom invita toţi românii care vor dori sa pună ştampila pe unul din cei 12 candidaţi care vor rămâne în cursă în acel moment”, a adăugat Simion.

El a precizat că cei 12 candidaţi sunt cei care au obţinut cele mai multe voturi la finalul unor dezbateri care vor debuta în luna octombrie.

Simion a mai spus că printre condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească candidaţii se numără lipsa condamnărilor penale şi să nu fi colaborat cu fosta Securitate.

BVB | Știri BVB

Digi Communications N.V. (DIGI) (26/09/2022)

Modificarea Calendarului Financiar al Societatii aferent anului 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (26/09/2022)

Program disponibilizare colectiva

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (26/09/2022)

Notificare rascumparare actiuni proprii 19 - 23 septembrie 2022

ALRO S.A. (ALR) (26/09/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)