Update articol:

AUR: Toate efectivele MAI vor fi angrenate în activităţi de impunere cu forţa a noilor măsuri restrictive; facem apel să se abţină de la excese

George Simion, AUR

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) afirmă că în sptămâna care urmează toate efectivele Ministerului de Interne vor fi angrenate în activităţi de impunere cu forţa a noilor măsuri restrictive. ”Sunt semnele de disperare ale unui regim care îşi vede capitalul de imagine erodat”, a transmis AUR, făcând apel la angajaţii cu rol de control să se abţină e la excese şi să acorde avertismente, nu amenzi, potrivit news.ro.

”În săptămâna care urmează, toate efectivele Ministerului de Interne vor fi angrenate în activităţi de impunere cu forţa a noilor măsuri restrictive. Sunt semnele de disperare ale unui regim care îşi vede capitalul de imagine erodat de la o zi la alta.”, a transmis, duminică, AUR, printr-o postare pe pagina de Facebook.

Repreentanţii focmeţunii fac apel către angajaţii MAI ”să se abţină de la excesele dorite de mai marii Statului”.

”Să dea avertismente şi nu amenzi, acolo unde este posibil şi mai ales să îi apere pe români, nu să îi terorizeze aşa cum şi-ar dori guvernanţii noştri vremelnici”, a mai transmis AUR:

Noile restricţii impuse de Guvern intră în vigoare începând de duminică seară. Astfel, în toate localităţile în care incidenţa este mai mare de 4 la mie agenţii economici vor închide la ora 18.00, iar deplasarea persoanelor în afara locuinţei, după ora 20.00, va fi permisă doar pentru câteva motive bine întemeiate.

Încă de sâmbătă seară, autorităţile cu rol de control din întreaga ţară au demarat ample acţiuni de control.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021