Update articol:

Australia vrea ca Kanye West să fie complet vaccinat înainte de orice turneu de concerte

captura youtube

Artistul hip-hop Kanye West va trebui să fie complet vaccinat dacă dorește să aibă concerte în Australia, a declarat sâmbătă prim-ministrul Scott Morrison, după ce mass-media a spus că interpretul plănuiește un turneu australian în martie.

Avertismentul vine la doar două săptămâni după ce speranțele superstarului tenisului Novak Djokovic pentru un titlu de Grand Slam au fost spulberate, când o instanță a confirmat decizia guvernului de a-i anula viza din cauza regulilor COVID-19 și a statutului său de nevaccinat.

„Regulile sunt că trebuie să fii vaccinat complet”, a spus Morrison într-o conferință de presă. „Se aplică tuturor, așa cum au văzut oamenii cel mai recent. Nu contează cine ești, acestea sunt regulile. Urmați regulile – puteți veni. Nu respecți regulile, nu poți.”

Reprezentanții lui West, care și-a lansat cel mai recent album, „Donda”, în iulie, nu au fost imediat disponibili pentru comentarii.

Nu se ştie dacă West este vaccinat sau nu.

Într-un interviu din 2021 pe rețelele de socializare, el a spus că a primit o doză de vaccin, dar într-un interviu din 2020 cu Forbes, el a numit vaccinarea „semnul fiarei”.

Australia, una dintre națiunile cel mai puternic vaccinate împotriva COVID-19, s-a luptat în ultima lună cu un val exploziv de infecții cauzate de varianta cu răspândire rapidă Omicron, cu aproximativ 2 milioane de cazuri înregistrate.

 

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (20/05/2022)

Notificare prag detineri/vot > 5%

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (20/05/2022)

Comunicat referitor tarife transport

Digi Communications N.V. (DIGI) (20/05/2022)

Optiuni pe actiuni acordate catre administratori si angajati

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/05/2022)

Hotarare CA privind aprobarea comitetelor consultative