Update articol:
COMUNICAT DE PRESĂ

AUSTRIACARD HOLDINGS, Holding al INFORM P. LYKOS SA, anunță introducerea unui nou sistem de operare a cipurilor, cu o securitate sporită a identificării

AUSTRIACARD anunță noua generație a sistemului de operare cu cip, ACOS – ID v2.0 AUSTRIACARD este printre puținii furnizori de tehnologie din lume ce proiectează sisteme de operare cu cip pentru aplicații de securitate, foarte căutate în domeniile plăților, identificării și comunicării Machine to Machine, potrivit unui comunicat de presă.

Comunicatul mai precizează: ”Generarea noului sistem de operare este o nouă etapă pe lungul parcurs al activității de cercetare și dezvoltare AUSTRIACARD. ACOS – ID v.2.0 beneficiază, de asemenea, de experiența obținută prin operarea propriului sistem de operare AUSTRIACARD, ACOS, un element fondator în funcționalitati de afaceri complexe și extrem de sensibile, inclusiv plăți pentru Mastercard / VISA, precum și o serie de proiecte, cum ar fi  cardul electronic în sistemul de sănătate austriac și alte numeroase proiecte internaționale, se mai arată în comunicat.

ACOS-IDv2.0 a fost dezvoltat pentru pașapoarte, cărți de identitate și permise de ședere, precum și pentru permisele de conducere și cardurile pentru semnături conforme cu eIDAS, ce includ tehnologii de ultimă generație și certificări de securitate ridicată conform criteriilor comune pentru aplicații la nivel global.

ACOS-IDv2.0 va fi disponibil atât sub forma clasică, cum ar fi cardurile și broșurile de pașapoarte, cât și sub formă de module pentru cip și licențe software, fiind o soluție holistică care acoperă un spectru larg de cerințe pentru securitatea informației.”

Bernd Eder, Director R&D al AUSTRIACARD la Viena, a declarat: „Cu ACOS-ID oferim un produs puternic care le permite clienților și partenerilor noștri să creeze soluții digitale care îi diferențiază și sunt recunoscute la nivel global ”.

AUSTRIACARD este membră a AUSTRIACARD HOLDINGS, grup austriac de IT de înaltă tehnologie specializat în securitate hardware încorporată, fondată în 1897, cu prezență internațională în trei divizii, AUSTRIACARD, INFORM și NAUTILUS, ce operează în domeniile securităţii digitale, managementul informaţiei şi IoT care are o prezență internațională cu trei divizii, AUSTRIACARD/TAG, INFORM și NAUTILUS, în domeniile Securitate digitală în plăți și identitate, Digital Transformarea ciclului de viață al documentului și, respectiv, securitatea în IoT. INFORM este listat în Bursa din Atena sub numele LYK. ATH.

AUSTRIACARD oferă soluții de date securizate end-to-end de-a lungul întregului lanț valoric și oferă servicii de personalizare și produse extrem de inovatoare pentru domeniile extrem de sensibile ale instituțiilor financiare, guvernului, sectorului public, transporturilor, precum și industriei și comerțului cu amănuntul. Aceste produse și servicii se bazează pe standarde înalte de securitate și variază de la carduri de plată cu interfață duală și carduri de identificare electronice guvernamentale până la soluții inovatoare de plată mobilă.

AUSTRIACARD are o amprentă operațională foarte puternică, inclusiv patru producție și șapte centre de personalizare din Europa, ca precum și alte două centre de personalizare din America de Sud și SUA.

În 2021, AUSTRIACARD HOLDINGS a realizat o cifră de afaceri consolidată de aproximativ 200 de milioane EUR și are 1400 de angajați.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/06/2022)

Finalizarea ofertei publice de cumparare

TERAPLAST SA (TRP) (24/06/2022)

Desemnare agent de plata pentru dividende 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (24/06/2022)

Acceptare mandate membri provizorii Directorat

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (24/06/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/06/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)