Update articol:

Auto Cobălcescu București introduce un nou serviciu de tip self Check-in pentru clienții de service BMW și MINI

Auto Cobălcescu BMW Showroom exterior Mini masini self check in

Auto Cobălcescu, dealer autorizat BMW în București și Pitești, introduce serviciul de check-in service dedicat posesorilor de automobile BMW și MINI, cea mai simplă și rapidă modalitate prin care ei pot interacționa cu service-ul, fără prezența personalului de suport. Prin intermediul noului serviciu, disponibil momentan doar la dealershipul din București, Auto Cobălcescu își dorește să vină în spijinul clienților săi, oferindu-le acestora o experiență mai bună, eficiență, flexibilitate, precum și reducerea timpului de așteptare în reprezentanță, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, începând cu luna mai, clienții BMW și MINI care au nevoie de o programare a autoturismului în service Auto Cobălcescu, vor putea face acest lucru, în deplină siguranță, prin trei modalități diferite – de acasă, prin intermediul aplicației MyBMW, disponibilă aici, direct la sediul dealer-ului, independent de programul de lucru, cu ajutorul dispozitivului de self – check-in service, sau asistați de echipa de consultanți service, ca și până acum. Dispozitivul BMW Service Check–in, disponibil la intrarea în showroom, poate fi ales atât pentru înregistrare în vederea preluării automobilului în service, cât și pentru check-out, după finalizarea lucrărilor de service, se mai anunță în comunicat.

self check in Auto Cobalcescu BMW Mini

Cristian Vlasin, Director Executiv BMW si MINI: „Atunci când trebuie să programăm o vizită cu automobilul la service, suntem tentați de regulă să amânăm. Aceasta deoarece activitățile noastre de zi cu zi ne împiedică să ne alocăm timp pentru o acțiune care poate să dureze neprevăzut de mult. Clienții noștri sunt oameni activi, cu multe responsabilități si program încărcat, motiv pentru care am pregătit o infrastructură pentru organizarea flexibilă a programărilor în service și pentru comunicarea la distanță. Prin terminalul BMW Service Check-in, clienții ne pot preda cheia automobilului la orice oră, fără a mai fi condiționați de programul nostru de funcționare. Ulterior, prin  Smart Video Communication, ei sunt informați la distanță despre toate operațiunile realizate, sau pot chiar aproba printr-un simplu click noi operațiuni recomandate de specialiștii noștri. Ne așteptăm ca noile servicii implementate să crească nivelul de confort, încredere și, implicit, satisfacție a cliențlor BMW Auto Cobălcescu, prin faptul că acum au acces permanent la serviciile noastre, oriunde s-ar afla, cu maxim de transparență in stadiul lucrării de reparație.”

Dispozitivul de check-in service poate fi testat la sediul BMW Auto Cobălcescu, din Splaiul Unirii, număr 311.

Auto Cobălcescu este dealer autorizat BMW și MINI în București începând cu anul 2015, iar din 2020 este prezent și în Pitești cu un centru integrat showroom-service BMW.

Showroomul BMW din București este al doilea ca suprafață din România și dispune de cel mai mare spațiu indoor de prezentare a automobilelor rulate certificate prin programul BMW Premium Selection.

Din portofoliul de dealer Auto Cobălcescu mai fac parte brandurile Dacia, Renault și Nissan, prezente cu showroomuri în aceeași locație din București, Splaiul Unirii 311.

BVB | Știri BVB

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (12/07/2024)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica 05.07.2024

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (12/07/2024)

Decizie CA cu privire la rezultatele majorarii capitalului social

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (12/07/2024)

VAN la data de 30 iunie 2024