Update articol:

Autonom finalizează procesul de fuziune cu BT Operational Leasing

Dan Ștefan, coacționar al grupului Autonom Internațional, din care face parte Autonom Services Dan Ștefan, coacționar al grupului Autonom Internațional, din care face parte Autonom Services

Autonom Services S.A., cea mai extinsă rețea de servicii de mobilitate din România anunță finalizarea procesului de fuziune prin absorbție în urma căruia BT Operational Leasing este integrată complet în Autonom Services S.A..

Ne bucurăm că procesul de integrare a BT Operational Leasing în Autonom a fost finalizat cu succes. Prin această fuziune, am făcut un pas important pentru dezvoltarea diviziei de leasing operațional a Grupului Autonom, prin creșterea portofoliului de clienți și a activelor deținute.  De asemenea, integrarea ne-a accelerat dezvoltarea prin obținerea unor sinergii importante, financiare și operaționale. Chiar dacă fuziunea s-a încheiat, parteneriatul cu Banca Transilvania continuă. Astfel, companiile din România vor avea în continuare acces la un portofoliu complet de servicii financiare și de mobilitate, necesare dezvoltării afacerii lor,” a declarat Dan Ștefan, coacționar al grupului Autonom Internațional, din care face parte Autonom Services.

Finalizarea fuziunii reprezintă încheierea tuturor proceselor desfășurate de la achiziția companiei și până în prezent pentru îmbunătățirea experienței clienților, prin extinderea accesului spre o gamă mai largă de servicii de mobilitate și prin reorganizarea eficientă a sistemului de vânzare, respectiv a serviciului de relații cu clienții.

În ceea ce privește achiziția de bunuri și servicii, prin realizarea acestei fuziuni, Autonom reușește să maximizeze realizarea economiilor de scară și să își optimizeze structura de costuri. Fuziunea are un impact pozitiv și în creșterea expertizei oamenilor din ambele companii, prin schimbul de experiențe acumulate de ambele părți în anii de activitate.

Decizia Tribunalului Neamț, secția a II a Civilă de Contencios administrativ și fiscal, intră în vigoare retroactiv, de la 1 ianuarie 2021. Operațiunea nu are niciun efect semnificativ asupra rezultatelor financiare ale companiei. Acțiunile BT Operational Leasing au fost anulate, având în vedere că Autonom Services S.A. a deținut 100% din capitalul social al BT Operational Leasing. Prin urmare capitalul social al Autonom Services S.A. nu a crescut.

Înființată în 2006 în Piatra Neamț de antreprenorii Marius și Dan Stefan, Autonom este un furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare. Autonom operează o rețea unică de 44 de agenții cu sediul în peste 30 de orașe din România, Ungaria și Serbia. Grupul oferă un portofoliu diversificat de servicii atât pentru clienți corporate, cât și pentru clienți persoane fizice, incluzând închirieri de autoturisme pe termen scurt și mediu, leasing operațional, servicii de transferuri cu șofer, închiriere temporară de flote auto, gestionarea flotei, asistență rutieră, spălătorie auto, precum și închiriere de echipamente. În toate diviziile, Autonom are peste 500 de angajați și operează o flotă de peste 9.000 de mașini.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii