Update articol:

Băcanu: Suspiciuni de fraudă la alegeri în Sectorul 5, vom formula plângere penală

frauda la alegeri

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, a anunţat că va formula plângere penală după ce ar fi identificat suspiciuni de fraudă la alegerile locale din sector.

“Am solicitat renumărare totală la Sectorul 5! În urma analizei realizate de grupul de lucru format ieri de echipa mea din PNL, am identificat suspiciuni privind existenţa unei fraude la votul din sector. De exemplu, 92 voturi PNL la Consiliul local şi 63 la general într-o secţie. Cine votează PNL la CL votează la fel şi la CGMB, nu poţi avea diferenţe de 30% la consilii. Pur şi simplu nu se poate. Un alt exemplu, eu iau 46 voturi la altă secţie – 863, PNL ia 84 voturi la Consiliul Local, iar USR-PLUS ia 30 de voturi. Sociologic, nu pot lua doar 30% din votul politic. Sunt zeci de secţii în situaţia asta. Suspiciunea este serioasă. Vom formula şi plângere penală!”, a scris Cristian Băcanu, marţi, pe Facebook.

Am solicitat renumarare totala la Sectorul 5!In urma analizei realizate de grupul de lucru format ieri de echipa mea…

Publicată de Cristian Bacanu pe Marţi, 29 septembrie 2020

Poliţia desfăşoară cercetări in rem pentru falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale ca urmare a acuzaţiilor de fraudă la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, opt persoane fiind deja audiate după ce luni, un apel la 112 anunţa că un bărbat, candidat al unui partid pentru funcţia de consilier, ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcţionat un birou electoral al sectorului1, de către mai mulţi reprezentanţi ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale.

Precizări ale Poliţiei în legătură cu acuzaţiile de fraudă la alegerile din sectorul 1: Au fost audiate 8 persoane. 473 de procese verbale, găsite asupra unui bărbat. Se fac cercetări in rem pentru falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale

BVBStiri BVB

UAMT S.A. (UAM) (30/10/2020)

Raport semestrial consolidat S1 2020

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (30/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (30/10/2020)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 27.10.2020

ALRO S.A. (ALR) (30/10/2020)

Raport conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017