Update articol:

Bădulescu: CMSU va discuta despre obligativitatea purtării măştii în spaţiul pietonal din Centrul Vechi

Sursa foto: Facebook

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) va lua în discuţie luni impunerea obligaţiei de a se purta mască de protecţie sanitară în Centrul Vechi al Capitalei, a declarat miercuri, pentru Agerpres, viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu.

Potrivit acestuia, măsura ar urma să fie aplicată pe o perioadă de 30 de zile din momentul aprobării.

“La acest moment, din evaluarea riscurilor şi a datelor pe care le avem la nivelul municipiului Bucureşti, zona care reprezintă cel mai mare risc de infecţie este zona Centrului Vechi, densitate mare pe o zonă mică, motiv pentru care, în şedinţa de luni a CMSU, vom supune spre aprobare obligativitatea purtării măştii în zona pietonală a Centrului Vechi din Bucureşti”, a precizat Bădulescu.

El a adăugat că agenţii Poliţiei Locale vor oferi măşti de protecţie celor care se află în zonă şi nu au.

“În permanenţă, după adoptarea hotărârii, timp de două săptămâni, cetăţenii municipiului Bucureşti vor fi sprijiniţi şi de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, care va avea întotdeauna la dispoziţie măşti pentru a le da cetăţenilor care nu au. Vom monta afişaj în acest sens, pentru ca toată lumea să fie informată despre obligativitatea purtării măştii în acea zonă”, a explicat viceprimarul Capitalei.

Bădulescu a precizat că vor fi prevăzute şi amenzi pentru cei care nu vor purta măşti.

“Doar zona pietonală, nu discutăm de spaţiile de alimentaţie publică. Zonele de alimentaţie publică sunt reglementate în acest moment, noi vorbim doar de zona pietonală”, a indicat el.

BVBStiri BVB

ELECTROARGES SA (ELGS) (12/08/2020)

Raport curent - Decizie ASF - Referitor solicitare Tudor Dumitru

CONPET SA (COTE) (12/08/2020)

Disponibilitate raport S1 2020

TERAPLAST SA (TRP) (12/08/2020)

Convocare AGAO - 14.09.2020

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (12/08/2020)

Actualizare date personale membru Consiliul de Supraveghere