Update articol:

Banca Transilvania: Timpul de așteptare la call center este prezentat live pe siteul BT

Persoanele care doresc să ia telefonic legatura cu echipa BT Customer Care & Contact Center pot afla în prealabil de pe siteul băncii, pe pagina BT Help, în timp real, timpul mediu de așteptare, potrivit unui comunicat de presă.

În comunicat de precizează: “Echipa de la call center este linia întâi în relația cu clienții care iau legătura cu BT, inclusiv pentru a aplica pentru amânarea ratelor, facilitate de care pot beneficia persoanele afectate de actualul context social și economic:

  • Aceasta perioada inseamna pentru call center, in medie, 20.000 de apeluri telefonice/zi, de doua ori mai multe decat de obicei. Pana recent, media a fost de trei ori mai mare.
  • Perioada de asteptare pentru a intra telefonic in legatura cu unul dintre colegii nostri a crescut de aproximativ trei ori. Convorbirile cu clientii dureaza mai mult deoarece clientii au nevoie de mai multe detalii si suport.
  • Echipa este pe baricade 24h/7.

Apelul telefonic este principalul canal de comunicare ales de clientii BT cand iau legatura cu echipa Call Center. Aceasta ofera asistenta si prin alte doua canale: email (contact@btrl.ro) si video chat (pentru NEOclienti).

Altenativele pentru informare de la distanta sunt urmatoarele: 

  • Siteul bancii;
  • Intreb BT, platforma cu intrebari si raspunsuri despre produse si servicii BT;
  • Pagina BT Help, unde sunt prezentate toate solutiile de self-banking: chatboti, aplicatii, bancomate multifunctionale.

Banca Transilvania a anuntat in martie a.c. ca statusul solicitarilor de amanare a ratelor este prezentat pe siteul bancii, asa incat clientii pot afla numarul de solicitari, de solutionari, dar si numarul de raspunsuri pozitive si negative. Din cele peste 29.000 de solicitari care sunt la zi au fost solutionate pana acum peste 25.000, pentru 95,5% raspunsul BT fiind pozitiv”.

BVB | Știri BVB

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (25/05/2022)

Decizie favorabila a Curtii de Apel Bucuresti referitoare la One Peninsula

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (25/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

PROMATERIS S.A. (PPL) (25/05/2022)

Promateris atrage o noua finantare cu fonduri nerambursabile norvegiene