Update articol:

Băsescu propune o dezbatere cu Firea şi Dan în sala de consiliu a PMB; El spune că și-a făcut de urgență testele Covid și antidrog, fiind negative

Sursa foto: Facebook

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, propune o dezbatere cu principalii contracandidaţi, Gabriela Firea şi Nicuşor Dan, care să fie găzduită de sala de consiliu a municipalităţii.

“Eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat. Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu, iar presa în sală. Vă propun ca fiecare din noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări adresate alternativ fiecărui candidat. De asemenea, vă propun ca pe timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare trei sau patru întrebări despre program. Moderatorul ar trebui să fie un reprezentant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei. Pentru a da şanse maxime ca această dezbatere să fie acceptată de dumneavoastră, sunt dispus să accept orice sugestie rezonabilă pe care o faceţi”, a scris Băsescu, pe Facebook.

El a adăugat că, după ce Firea a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri, şi-a făcut analizele în regim de urgenţă şi o poate informa pe aceasta că şi-a făcut ambele verificări şi sunt negative.

Totodată, Băsescu o critică pe Gabriela Firea, susţinând că “a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti – Piteşti”.

“Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate dată de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului. Şi, pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind ‘cea mai mare din ţară’. Desigur, nicio televiziune n-a îndrăznit să-i spună că la Brăila se construieşte un pod peste Dunăre”, a afirmat candidatul PMP.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (23/10/2020)

Tranzactii raportate conf. art. 92 ind. 3 Legea 24/2017

COS TARGOVISTE S.A. (COS) (23/10/2020)

Stadiu procedura insoventei

VES SA (VESY) (23/10/2020)

Hotarari AGA O & E 23.10.2020