Update articol:

Bătălia pentru Sectorul 2 – Dan Cristian Popescu îi răspunde lui Dan Barna: “Nu înțeleg cum am ajuns în postura de „Cui al lui Pepelea”; ori candidez, ori sectorul este predat lui Neculai Onțanu”

Viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu se declară de-a dreptul uluit de atitudinea USR care nu doreşte să-l susţină la Primăria Sectorului 2, potrivit Antena 3.   

“Nu înțeleg cum am ajuns eu în postura de „Cui al lui Pepelea” în această negociere. Din toate sondajele, dar mai ales din atitudinea oamenilor, Dan Cristian Popescu este alegerea normală pentru sectorul 2. În momentul acesta, situația e simplă, ori candidez, ori sectorul este predat lui Neculai Onțanu și camarilei acestuia. Probabil asta se vrea. Nu ai cum să fii credibil în negocieri când propui un candidat precum cel al USR-PLUS, ce electoral se zbate să aibă peste 10% și care în afara faptului că mă calomniază și mă atacă pe mine, zilnic, nu atacă în niciun fel PSD-ul, inamicul politic natural.

Cât despre criterii de integritate, nu pot decât să repet invitația pe care am tot adresat-o celor de la USR-PLUS, și anume aceea de a veni la o dezbatere publică, să îmi prezinte exact care sunt acele probleme pe care le tot invocă fără să le numească sau să prezinte vreo dovadă. 

Negocierile politice se fac cu argumente și sper, pentru binele unui proiect în care încă cred, alianța PNL-USR-PLUS pentru București, ca Dumnezeu să le dea mintea de pe urmă și să reușim să avem candidați comuni atât la PMB cât și la sectoare, iar aceștia să fie candidați care să aibă cu adevărat șanse, nu doar fente și șicane prinse într-un joc politic meschin”, a declarat Dan Cristian Popescu în exclusivitate pentru Antena3.ro.

Dan Barna a spus într-un interviu pentru Adevărul Live că este exclus ca formațiunea pe care o conduce, USR-PLUS, să susțină candidatura lui Dan Cristian Popescu la Primăria Sectorului 2. 

 

 

BVB | Știri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (27/09/2022)

Notificare - detineri > 5%

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/09/2022)

Nuclearelectrica SA si Nova Power & Gas SRL lanseaza RoPower Nuclear SA

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (27/09/2022)

Grupul Purcari achizitioneaza pachetul majoritar intr-o Crama din Bulgaria

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/09/2022)

Numire administratori provizorii