Update articol:

BCR: Există un proiect de OUG pentru normalizarea situației clienților BCR Banca pentru Locuințe

BCR va continua toate căile legale pentru clarificarea situației clienților BCR Banca pentru Locuințe, având în vedere faptul că a respectat în permanență legea și a reprezentat interesele clienților, a transmis în această dimineață BCR, în urma apariției unui articol pe profit.ro, potrivit căruia ministrul finanțelor Eugen Teodorovici a anunțat că vor fi exonerați de la plată, prin OUG, clienții băncilor pentru locuințe care ar trebui să returneze, după decizia ÎCCJ, primele de stat plătite nelegal, vizați fiind sute de mii de clienți. 

BCR a transmis: “Există un proiect de ordonanță de urgență pentru normalizarea situației și ne exprimăm speranța că această soluție legislativă va permite clienților să beneficieze de predictibilitatea legii privind sistemul de economisire creditare. Considerăm că ordonanța de urgență va îmbunătăți în primul rând situația clienților care au accesat conform legii și cu bună credință soluția de economisire creditare pentru locuire și viață în condiții decente”. 

Sute de mii de clienți ai băncilor pentru locuințe, care au încasat în trecut primele de stat ce trebuie restituite la buget, vor fi obligați să înapoieze cel puțin o parte din sume, după decizia Înaltei Curți din iulie.

 

 

 

Erste pune deoparte 230 de milioane de euro pentru procesul pierdut privind BCR Banca pentru Locuinţe (Articol actualizat cu poziția BCR BpL)

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie