Update articol:

Beimbet Shayakhmetov, noul CEO al KMG International, are sarcina de a continua proiectele strategice din cadrul Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român

Beimbet Shayakhmetov, noul CEO al KMG International N.V. (“KMGI”), a primit sarcina de a continua implementarea strategiei de dezvoltare, inclusiv proiectele strategice din cadrul Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român, potrivit unui comunicat al Grupului.

Beimbet Shayakhmetov l-a succedat pe Zhanat Tussupbekov în această funcție.

Președintele Consiliului de Administrație al companiei JSC NC KazMunayGas, Alik Aidarbayev, a spus că schimbările în managementul KMGI sunt realizate ca parte a procedurii de rotație a managementului. Lui Zhanat Tussupbekov i-a fost propus să lucreze în biroul central al KazMunayGas.

„După 10 ani de integrare în structura KazMunayGas, KMGI a realizat transformări de înaltă calitate. Principalul obiectiv strategic al achiziționării unui activ străin a fost extinderea prezenței noastre internaționale și crearea unui coridor de transport direct pentru a intra pe piețele europene. Astăzi, KMG International este o companie în continuă creștere, a cărei dezvoltare susținută are ca scop diversificarea afacerii și creșterea cotei de piață pe canalele de distribuție cu marjă ridicată pentru materiile prime și produsele petroliere din Kazahstan. În primul rând, acest lucru a fost posibil datorită CEO-ului companiei, Zhanat Tussupbekov, în perioada mandatului căruia, pentru prima dată în mulți ani, KMG International a reușit să obțină profit pentru acționar și să realizeze toate planurile și sarcinile care i-au fost atribuite”, a declarat președintele Consiliului de Administrație al KazMunayGas.

Beimbet Shayakhmetov are o experiență vastă în grupul de companii KazMunayGas, ocupând funcții de conducere în sectoarele de producție de petrol și transport de petrol și gaze.

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Finalizarea programului de rascumparare a actiunilor proprii

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/07/2020)

Convocare AGEA pentru data de 21 august 2020

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 29.06-03.07.2020