Update articol:

Berlinul evaluează anunţul Rusiei privind sancţiunile împotriva Gazprom Germania

Gazprom

Germania examinează un anunţ al Rusiei privind impunerea de sancţiuni unor părţi din Gazprom Germania, fosta unitate germană a producătorului rus de gaze Gazprom, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al ministerului economiei de la Berlin, adăugând că nu are alte detalii, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Gazprom Germania şi filialele sale operează instalaţii de stocare a gazelor, comercializează gaze în Germania şi sunt coproprietari ai conductelor de gaze.

“Guvernul german şi agenţia federală de reţea, în calitate de administratori ai Gazprom Germania, sunt deja în curs de a lua măsurile de precauţie necesare şi se pregătesc pentru diverse scenarii”, a spus purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Aprovizionarea cu gaze este în prezent garantată şi verificată constant, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Agenţia de reţea a emis o declaraţie similară, spunând că nu are alte informaţii şi că se pregăteşte pentru diferite scenarii.

Gazprom din Rusia a renunţat luna trecută fără explicaţii la proprietatea asupra companiei, forţând autoritatea de reglementare a reţelei energetice din Germania să preia controlul asupra operaţiunilor.

BVB | Știri BVB

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (16/05/2022)

Hotarari AGA E din data de 16 mai 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (16/05/2022)

Rascumparare actiuni proprii periooada 09-13.05.2022

Sphera Franchise Group (SFG) (16/05/2022)

Inregistrare teleconferinta rezultate T1 2022

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (16/05/2022)

Informare Depozitarul Central - structura sintetica la 12.05.2022