Update articol:

Biden şi Netanyahu se vor întâlni la Adunarea Generală a ONU (Casa Albă)

Biden Sursa foto: Facebook

Preşedintele american Joe Biden şi premierul israelian Benjamin Netanyahu se vor întâlni miercuri la New York în cursul Adunării Generale a ONU, a anunţat vineri Casa Albă, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Cei doi lideri vor “discuta o serie de probleme bilaterale şi regionale, (…) despre o viziune pentru o regiune mai stabilă, prosperă şi integrată şi vor compara abordările lor cu privire la modul de contracarare şi descurajare a Iranului”, a declarat presei Jake Sullivan, consilier pentru securitate naţională al preşedintelui american.

Premierul israelian a anunţat la începutul acestei luni că va vizita Statele Unite, dar nu a menţionat întrevederi cu responsabili guvernamentali americani.

Cei doi lideri nu s-au mai întâlnit de la revenirea premierului Netanyahu în fruntea guvernului israelian, la sfârşitul anului 2022. Joe Biden a criticat deschis în ultimele luni proiectul de reformă judiciară susţinut de un guvern pe care l-a descris ca fiind cel mai “extremist” din istoria ţării.

În iulie, Casa Albă a indicat că cei doi lideri se vor întâlni pe teritoriul american până la sfârşitul anului, fără a da alte detalii.

BVB | Știri BVB

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (25/09/2023)

TTS a fost nominalizata pentru "European Small & Mid-Cap Awards 2023"

VES SA (VESY) (22/09/2023)

Retragerea dintr-o activitate principala

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (22/09/2023)

Completarea Convocatorului AGEA din 09/10 octombrie 2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (22/09/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni la Sinterom S.A.