Update articol:

Biofarm nu primește autorizație de utilizator final pentru alcoolul necesar producției de medicamente, din cauza cazierului judiciar al lui Dragoș Bîlteanu

Biofarm nu a primit autorizație de utilizator final pentru alcoolul necesar producției de medicamente, din cauza cazierului judiciar al lui Dragoș Bîlteanu, care este administrator al producătorului de medicamente, reiese dintr-un raport transmis Bursei de Valori București.

Compania a transmis: “Consiliul de Administratie al Biofarm S.A. informeaza actionarii ca Ministerul Finantelor Publice – Agentia Nationala de Administrare Fiscala – Directia Generala a Vamilor a respins cererea societatii de acordare a autorizatiei de utilizator final pentru alcoolul necesar productiei de medicamente, intrucat in cazierul judiciar al domnului Bilteanu Dragos George sunt inscrise fapte de natura celor prevazute la Art. 364 alin.(1) lit.d) din Legea 227 din 2015 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

Din cauza neacordarii autorizatiei de utilizator final Biofarm S.A. nu va beneficia de scutirea directa a accizelor pentru alcoolul necesar productiei de medicamente.”

Anul trecut, Dragoș Bîlteanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, de către Tribunalul București, într-un dosar penal instrumentat de DIICOT, început în 2014. 

BVBStiri BVB

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (30/09/2020)

Acceptare mandate membri CS, numire Presedinte CS, comitete consultative CS

RETRASIB SA (RTRA) (30/09/2020)

Notificare incheiere perioada de subscriere majorare capital social la RETRASIB S.A

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (30/09/2020)

Indreptare eroare materiala la raportul curent nr. 5980/29.09.2020

RAIFFEISEN BANK - OBLIGATIUNI 2029 (RBRO29) (30/09/2020)

Situatii financiare semestriale la data de 30 Iunie 2020