Update articol:
COMUNICAT DE PRESĂ

BiziLIVE TV produce o miniserie despre vânzări în pandemie: “Vânzări 2.0 LIVE”

Constantin Paraschiv Bizi Live TV Vanzari 20 LIVE

Compania de streaming BiziLIVE TV vă propune o miniserie de 20 de episoade dedicată vânzărilor în timpul pandemiei, realizată în coproducție cu Adrian Cioroianu, coordanatorul volumului cu același nume, apărut la Evrika Publishing, potrivit unui comunicat de presă.

Cum reinventăm modul în care facem vânzări?

Vor răspunde cei 20 de contribuitori ai volumului, care vor prezenta pe baza expertizei și a know-how-ului lor, viziunea asupra viitorului domeniului vânzărilor în România.

Într-o situație fluidă și volatilă, cum este cea prin care trecem cu toții în vremuri de pandemie, nimic nu mai pare că ar putea fi un puct de sprijin solid, neclintit pentru un vânzător. Tot ce a învățat până acum pare a nu mai avea relevanță. Are senzația (reală, da) că toți clienții se uită la el cu alți ochi, că se comportă ca și cum l-ar vedea pentru prima oară, că au nevoi de care el habar nu are de unde au răsărit.

Unde sunt clienții de altădată?

Situația este de așa natură încăt trebuie să punem punct la felul în care lucram până acum și să o luăm de la început, cu o nouă abordare.

De la început, dar de la alt început, cu o nouă abordare.

Vânzări 2.0 este despre creativitate și experimentare, despre a găsi noi soluții pentru clienții noștri. Acestea trebuie să fie deosebite de cele construite de alți vânzători, să adaucă valoare, să nu mai fi fost folosite în trecut de alții și să îndeplinească noile nevoi ale clienților.

Invitații seriei “Vanzări 2.0 Live” sunt specialiști cu o vastă experiență directă în vânzări din diferite domenii corporate și business: Cristian Cojocaru – Expert în Consultanță de Business, Adrian Cioroianu – Executive Trainer, Iulia Teodorescu – Sportiv de Performanță, Psiholog și om de vânzări, Andrei Băjenaru – Director de Vânzări SameDay, Sorin Călinescu – Sales Director la SC T&D Pro Electric, Viorica Păcurar – Director Vânzări NN Asigurări de Viață, Cătalin Priscornița – CEO Blitz, Remus Bălan – Trainer, Consultant, Entrepreneur, Teodor Dima – Director operațiuni Proagroservice, Adrian Dragomir – Co-Founder Termene.ro, Marian Ene – Director General Adjunct BT Mic, Gabriel Ghinea – Vânzator, Călin Iepure -Antreprenor, Mihai Guran – Director, Antreprenor și Investitor, Daniel Alucăi – Team Leader, Alin Gherman – CEO Nobel Telecom, Mihai Mihalcea – Consultant Trainer, Laurențiu Giuscă – Regional Sales Director la Medlife, Robert Dorobanțu – Founder at Smart Lighting, Viorel Tașcău – Manager Regional de Vânzări.

BiziLIVE TV este o companie de streaming independentă care oferă un serviciu media de streaming adresat direct spectatorilor prin Internet.

Acest serviciu ocolește platformele de televiziune prin cablu, difuzare și satelit, companiile care acționează în mod tradițional în calitate de controlor sau distribuitor al unui astfel de conținut.

Compania este indepenedentă si formată din contributori, antreprenori, jurnaliști, consultanți, avocați, experți contabili, voluntari și traineri care producem conținut video educativ.

BVBStiri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (07/05/2021)

Contracte cu valoare peste 10% din cifra de afaceri

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 Mai 2021

E-mini S&P 500 TURBO SHORT 0.01/4,400/4,300 (EBSPTS46) (07/05/2021)

Suspendare tranzactionare - 17:12 - Notificare Erste Group Bank AG - atingere bariera