Update articol:

Blue Air operează 17 zboruri săptămânale directe între România și Grecia în cadrul Orarului de Vară 2021

blue air

Blue Air și-a lansat zborurile catre Grecia la sfârșitul lunii aprilie și operează acum 17 frecvențe săptămânale către 5 destinații grecești în cadrul Orarului de Vară 2021. Blue Air zboară de la București la Atena, Heraklion, Rodos, Mykonos și Zakynthos și de la Bacău la Atena cu prețuri de bilete începând de la 19,99 euro / segment, taxe și o schimbare gratuită inclusă, potrivit unui comunicat de presă.

Ca parte a strategiei sale de poziționare ca primă opțiune de transport aerian ultra-low-cost a românilor, Blue Air se concentrează pe extinderea rețelei sale și pe furnizarea de conexiuni eficiente cu destinații de interes major atât pentru segmentul de agrement, cât și pentru cel de afaceri, la cele mai accesibile tarife de călătorie.

Pentru prima dată în cei 16 ani de operare, Blue Air a lansat un serviciu zilnic direct Bucuresti- Atena și două zboruri pe săptămână Bacău-Atena, alocand deopotriva o parte semnificativă a capacității sale de agrement de la București catre Grecia în această vară, prin introducerea de două servicii pe săptămână spre patru insule grecești din topul preferintelor turiștilor.

Blue Air operează 17 zboruri săptămânale directe între România și Grecia în cadrul Orarului de Vară 2021, cu următoarele frecvențe:

  • București – Atena: 7 zboruri / săptămână
  • Bacău – Atena: 2 zboruri / săptămână
  • București – Heraklion: 2 zboruri / săptămână
  • București – Rodos: 2 zboruri / săptămâna
  • București – Mykonos: 2 zboruri / săptămâna
  • București – Zakynthos: 2 zboruri / săptămâna

Blue Air conectează Grecia cu toate regiunile din România prin intermediul a 5 zboruri de conexiune între Atena și 5 orașe cheie din România (via București Otopeni): Cluj Napoca, Iași, Oradea, Suceava, Timișoara.

Krassimir Tanev, Director Comercial, Blue Air: „Suntem incantați de lansarea rețelei noastre spre Grecia în acest an, deoarece aceasta reprezinta o piață foarte solicitată de clienții noștri. Începând cu vara aceasta, Blue Air nu numai că lansează primul său serviciu direct către Grecia, dar devine si cea mai mare companie aeriană între cele două piețe în beneficiul clienților noștri care se pot bucura acum de mai multe opțiuni de călătorie la prețuri accesibile începând de la 19,99 euro.”

Ioanna Papadopoulou, Directorul de Comunicare și Marketing al Aeroportului Internațional Atena: „Suntem cu adevărat încântați să vedem partenerul nostru de lungă durată, Blue Air, operand atat de dinamic pe piața din Atena în această vară, cu o rețea îmbunătățită de la / spre Atena, oferind astfel o gamă largă de opțiuni pentru publicul călător. Noi suntem pe deplin angajati să susținem în mod substanțial succesul operațiunilor Blue Air pe piața noastră».

***

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

 

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (19/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

ROMCAB SA (MCAB) (19/10/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2021)

Litigiu fost Director Executiv Guvernanta Corporativa

ALTUR S.A. (ALT) (18/10/2021)

Hotarare AGA E 18.10.2021