Update articol:

Bode: PNL este consolidat la 22 – 24% în opţiunile românilor

Bode Sursa foto: Facebook

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat, vineri, că partidul are, conform tuturor sondajelor de opinie, 22 – 24% în opţiunile românilor.

El a participat la Congresul Extraordinar al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL).

“Peste câteva zile, pe 10 aprilie, se împlineşte un an de la ultimul Congres al Partidului Naţional Liberal. A fost un an foarte dificil, în care PNL şi-a dovedit rezistenţa şi capacitatea de a reveni, de a se reface. În absolut toate sondajele de opinie, PNL este consolidat la 22 – 24% din opţiunile românilor. După trei ani şi jumătate de guvernare în care nu am ratat nicio criză, de la criza pandemică la criza de securitate, la criza economică şi criza energetică, peste toate acestea am avut şi un festival al democraţiei. Faptul că, astăzi, PNL este consolidat la peste 23% este un bun suport şi solid pentru ceea ce ne propunem să realizăm în 2024. Suntem pe un drum sigur, care trebuie consolidat. O vom face, cu sprijinul şi implicarea directă a dumneavoastră. Avem mari oportunităţi pe care nu trebuie să le ratăm. Doar împreună vom reuşi să ducem PNL mai aproape de victoriile anului 2024 şi de atingerea obiectivelor de ţară”, a afirmat Bode, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, OFL este o structură esenţială şi puternică a PNL. “OFL nu este un apendice al PNL”, a transmis Lucian Bode.

El a afirmat că promovarea de politici publice care să încurajeze implicarea femeilor nu doar în politică, ci în toate domeniile de activitate este un deziderat pe care PNL şi l-a asumat.

“Partidul Naţional Liberal a reuşit să asigure o guvernare puternică şi stabilă, în cel mai greu context de securitate din ultimele decenii. Trebuie spus mai des acest lucru pentru că sunt mulţi factori destabilizatori care încearcă să deturneze sensul şi direcţia guvernării. Indiferent de câte bătălii ducem în interior trebuie să rămânem uniţi, de aceea contăm pe sfatul şi tactul dumneavoastră în conturarea celor mai bune decizii”, a susţinut Bode.

La funcţia de preşedinte al OFL candidează Nicoleta Pauliuc – senator şi Cristina Trăilă – deputat.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out