1. Eveniment


BREXIT CONFERENCE

Impactul Brexit-ului asupra afacerilor din România

ONLINE
28 ianuarie 2021
11:00 – 14:00

 

LIVE pe Financialintelligence.ro, pe pagina de Facebook Financial Intelligence și pe canalul de YouTube Financial Intelligence.

NOTĂ: Ca măsură de prevenție a răspândirii virusului COVID-19, evenimentele Financial Intelligence planificate pentru anul acesta se vor desfășura în mediul ONLINE, până la depășirea acestor momente.

 

2. Agenda


  • Cum afectează Brexit-ul afacerile din România?
  • Cum va fi cooperarea interbancară între instituțiile centrale românești și cele care nu mai fac parte din UE?
  • Ce se întâmplă cu împrumuturile luate de la instituțiile financiare din Marea Britanie?
  • Recuperarea creanțelor transfrontaliere
  • Ce se întâmplă cu ajutoarele acordate de Marea Britanie pentru PFA?
  • Importuri și exporturi în și din Marea Britanie
  • Noi reglementari privind regimul vamal, transportul de mărfuri și efectele activității de import-export
  • Infracțiuni în afaceri, delapidare, evaziune fiscală
  • Accesul tinerilor români la sistemul educațional din Marea Britanie

 

3. Speakeri


Bogdan AURESCU
Ministrul Afacerilor Externe (tbc)

Raluca TURCAN
Ministrul Muncii și Protecției Sociale (tbc)

Laura POPESCU
Însărcinat cu afaceri a.i.,
Ministru Plenipotențiar,
Ambasada României în Regatul
Unit al Marii Britanii şi
Irlandei de Nord (tbc)

Neil MCGREGOR
Președinte,
Camera de Comerţ
Româno-Britanică (tbc)

Bogdan MIHĂILESCU
Șeful Biroului economic și comercial,
ministru consilier,
Ambasada României în Regatul Unit al
Marii Britanii şi Irlandei de Nord (tbc)

Adrian CUCULIS
Fondator și Avocat Coordonator
Cuculis și Asociații (confirmat)

Mihaela PĂDURE
Solicitor/Director,
Forest & Co. Solicitors (confirmat)

Cătălin Constantin HARNAGEA
Director General,
Agenția de Cooperare Internaţională
pentru Dezvoltare – RoAid (confirmat)
Mirela CĂLUGĂREANU
Președinte,
Agenţia Naţională de
Administrare Fiscală (tbc)

Moderator: Adina ARDELEANU
Membru Fondator
Financial Intelligence

 

4. Organizator


Lansată în septembrie 2018, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro s-a remarcat de la bun început în peisajul media economic, dar și pe piața evenimentelor de business, în sectoare de interes strategic, precum energia, piața de capital, banking sau cibersecurity.

La mai bine de doi ani de la lansare, platforma de știri economice și analize financiare Financialintelligence.ro a înregistrat un trafic de 6,7 milioane de afișări.

51,6% din publicul Financial Intelligence este format din femei, iar 48,4 % sunt bărbați di. 55%ntre cititori au între 25 și 44 de ani, iar încă 17% dintre aceștia sunt persoane cu vâste cuprinse între 45-54 de ani.

În 2020, financialintelligence.ro a înregistrat 5,1 milioane de  afișări și 2,5 milioane de utilizatori unici, potrivit Google Analytics.

Evenimentele FINANCIAL INTELLIGENCE sunt locul de întâlnire pentru investitori din România şi nu numai. Acestea au atras, până acum, peste 175.000 de participanți, atât în mediul offline cât și online, reprezentarea fiind la nivel de miniștri, oficiali de stat, politicieni, investitori, oameni de business și top management de companii.

Financial Intelligence a fost pionier, precum și inovator digital în domeniul evenimentelor online. Ne-am adaptat rapid modelul de business pentru a ajuta în aceste momente dificile generate de pandemie. 

 

5. Audienta


Evenimentul se adresează reprezentanților de top management din mediul de business, antreprenorilor care desfășoară afaceri în Marea Britanie, oficiali ai autorităților de stat, politicieni, investitori, avocați dar și studenților și tinerilor interesați de educația în Marea Britanie, jurnaliști și alți specialiști.

Evenimentul va atrage o audiență foarte largă prin transmisiunea LIVE pe site-ul financialintelligence.ro și expunere pe social media.

Participanții vor avea oportunitatea să pună întrebări atât prin formularul de înscriere de pe pagina evenimentului, cât și în direct, în timpul evenimentului, pe pagina de Facebook Financial Intelligence, în comentarii.

 

6. Info


Evenimentul se va desfășura ONLINE, pe platforma de videoconferințe Zoom și va fi transmis LIVE pe site-ul financialintelligence.ro dar și pe pagina de Facebook Financial Intelligence, precum și pe canalul de YouTube Financial Intelligence.

Accesul este gratuit, în baza înscrierii online, pe site-ul financialintelligence.ro, la pagina evenimentului.

Webinarul va fi mediatizat pe site-ul și canalele social media ale Financial Intelligence, dar și ale partenerilor media.

Întrebările pot fi trimise în avans, pe pagina evenimentului, la secțiunea de înscriere.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la: office@financialintelligence.ro.

 

7. Inscrie-te online


Înlocuirea persoanei înregistrate, cu o altă persoană, poate fi făcută cu condiția anunțării în scris a organizatorului cu cel puțin 2 zile lucrătoare înainte de începerea evenimentului, pe adresa de e-mail office@financialintelligence.ro.
Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula programul evenimentului, sau orice parte a programului afișat al acestuia, urmare a unor circumstanțe neprevăzute. În astfel de situații, Organizatorul va face toate eforturile rezonabile pentru a-l contacta pe participant sau pe organizație, prin e-mail.
Participând la acest eveniment vă exprimați acordul ca Organizatorul să folosească fotografiile, înregistrările video și declarațiile personale făcute în timpul evenimentului în scopuri publicitare, promoționale și de mediatizare.
Prin înregistrarea la acest eveniment, autorizați organizatorii să includă în lista participanților datele de mai sus. Evenimentul este dedicat persoanelor cu vârsta peste 18 ani.