Update articol:

BRK Financial Group va intermedia vânzarea și listarea acțiunilor One United Properties la Bursa de Valori București

monica ivan ceo brk Monica Ivan, CEO BRK Financial Group

BRK Financial Group a anuntat printr-un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti ca a fost selectat de catre One United Properties in calitate de intermediar pentru vanzarea si listarea actiunilor la Bursa de Valori Bucuresti.

“Am lucrat la fazele preliminare ale acestui proiect si am ajuns in etapa  in care intram in linie dreapta in vederea intermedierii primei oferte publice de vanzare care va avea loc la Bursa de Valori Bucuresti Bucuresti in acest an, ultima astfel de operatiune  de acest fel avand loc in anul 2018. One United Properties este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Romania, cu focus pe  proiecte de o calitate superioara”, a declarat Monica Ivan, Director General al BRK Financial Group SA.

“One United Properties, pe baza datelor preliminare privind pozitia financiara, profitabilitatea si proiectele de dezvoltari imobiliare in lucru, vizeaza listarea pe piata reglementata categoria Premium, asadar vorbim de un emitent care in scurt timp poate deveni unul de prim plan pentru investitorii de la Bursa de Valori Bucuresti. Decizia de intermediere a unei asemenea operatiuni a fost mult usurata pentru noi  de determinarea pe care o au actionarii  fondatori ai One United Properties privind continuarea planurilor ambitioase de dezvoltare pe proiecte rezidentiale si de office care seteaza noi standarde de calitate pe piata din Romania. Suntem fericiti ca impartasim cu acestia aceeasi viziune privind utilitatea Bursei de Valori Bucuresti, de a fi un catalizator al dezvoltarii companiilor precum si a posibilitatii de investire a capitalurilor autohtone in sustinere acestor proiecte” a spus Razvan Rat, Director Adjunct la BRK Financial Group SA.

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020.

BRK Financial Group are o bogata expertiza in privinta serviciilor oferite emitentilor. BRK s-a implicat în listarea la Bursa de Valori București a unora dintre cele mai prestigioase societăți din România, și a cotat 11 dintre cele 12 societăți listate inițial la BVB, iar in timp a depasit pragul de  100 de operatiuni corporative. Anul 2021 este de bun augur din aceasta perspectiva, BRK finalizand 4 astfel de operatiuni. Angajamentul BRK de a contribui la dezvoltarea si consolidarea pietei de capital  este sustinut si prin operatiunile de Market Making pentru actiuni romanesti – aceste eforturi fiind recunoscute de catre BVB prin decernarea premiului de “Cel mai activ intermediar pentru cresterea lichiditatii”, in anii 2019 si 2020.

One United Properties vrea să se listeze la Bursa de Valori București

BVBStiri BVB

UCM RESITA S.A. (UCM) (12/05/2021)

Convocare AGAO 16.06.2021

CONPET SA (COTE) (12/05/2021)

Disponibilitate raport trim 1 2021

MedLife S.A. (M) (12/05/2021)

Disponibilitate raport trim 1 2021

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (12/05/2021)

Conferinta telefonica investitori de retail Rezultate financiare Tr. I 2021