Update articol:

Brokerul Adrian Simionescu devine președinte al SAI Muntenia Invest

Brokerul Adrian Simionescu devine președinte al SAI Muntenia Invest, după expirarea mandatului Floricăi Trandafir, iar în Consiliul de Administrație mai intră Sergiu Mihailov, potrivit unui raport transmis Burseide Valori București.

SIF Muntenia a transmis: “SAI Muntenia Invest SA, administratorul SIF Muntenia SA, informează investitorii că în ședința din data de 07.09.2020 Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SAI Muntenia Invest SA a hotărât alegerea domnului Sergiu Mihailov în funcția de membru al Consiliului de Administrație pentru un mandat de patru ani, începând cu data de 05.10.2020, ca urmare a expirării mandatului de administrator al doamnei Florica Trandafir. Alegerea domnului Sergiu Mihailov va fi supusă autorizării ASF iar data de la care noul membru al consiliului de administraţie îşi exercită efectiv mandatul este data autorizării de către ASF.

În urma vacantării poziției de președinte al consiliului de administrație începând cu data de 05.10.2020, ca urmare a expirării mandatului de administrator doamnei Florica Trandafir, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor SAI Muntenia Invest SA a hotărât alegerea domnului Adrian Simionescu în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație.

Domnul Adrian Simionescu va îndeplini funcția de Președinte al Consiliului de Administrație începând cu data de 05.10.2020 până la data de 20.08.2021, data expirării mandatului său de administrator.”

Adrian Simionescu conduce casa de brokeraj Vienna Investment Trust.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL