Update articol:

Brokerul Investimental, admis ca participant la sistemul de tranzacționare al Bursei de Valori București

Mihaela Bîciu, CEO Investimental. Mihaela Bîciu, CEO Investimental.

Compania românească de brokeraj bursier Investimental, înființată de Mihaela Bîciu și Sacha Dragic, a fost admisă ca participant la sistemul de tranzacționare al Bursei de Valori București.

Compania a anunțat, pe pagina de LinkedIn: ” Săptămâna începe cu o veste minunată pentru noi! Astăzi am fost admiși ca participant la sistemul de tranzacționare al Bursei de Valori București.

Mai avem un singur pas până la lansare: o ultima rundă de testare în mediu real, în care vom prelua și executa ordine de piață.

Mulțumim AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARĂ, Bulboacă & Asociații SPARL, Bucharest Stock Exchange / Bursa de Valori Bucuresti (BVB), Depozitarul Central și Fondului de Compensare a Investitorilor, pentru sprijinul acordat și încrederea în primul broker nou la BVB din ultimii 14 ani.”

In decembrie, Investimental a obținut autorizarea de la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), marcând o premieră în ultimii 14 ani pe piața de capital din România.

Inițial, Investimental le va oferi investitorilor posibilitatea tranzacționării la Bursa de Valori București și pe mari burse internaționale, cu acces la o paletă largă de instrumente financiare.
Pasul următor este oferirea unui întreg ecosistem de servicii de investiții financiare, ceea ce va permite realizarea obiectivului Investimental de a face bursa accesibilă cât mai multor români, atât din punctul de vedere al înțelegerii, cât și din cel al experienței de utilizare.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (27/03/2023)

Notificare rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023

MedLife S.A. (M) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20.03.-24.03.2023