Update articol:

Cadou de Crăciun de la Zoom: durata apelurilor nelimitată

intalnire de familie online Sura Pixabay

Cadou de Crăciun, Zoom va ridica limita obișnuită de 40 de minute pentru apelurile făcute de abonații gratuiți, în perioada Crăciunului și Anului Nou, potrivit Reuters.

Compania Zoom Video Communications Inc, a cărei tehnologie a devenit o caracteristică a întâlnirilor cu familia în lumea socială distanțată din 2020, a declarat că elimină limita de timp pentru conturile sale gratuite la toate întâlnirile la nivel global pentru sezonul de sărbători.

Aceasta acoperă sărbătorile creștine din Ajunul Crăciunului și de Crăciun, sfârșitul Hanuka pentru evrei și Kwanzaa marcat de afro-americani, precum și Revelionul și ziua de Anul Nou. Toate cad la sfârșitul lunii decembrie sau începutul lunii ianuarie.

“Indiferent dacă se reunesc în ultima zi de Hanuka, sărbătoresc Crăciunul, sună de Anul Nou sau marchează ultimele zile de Kwanzaa, cei care se conectează cu prietenii și familia nu vor fi întrerupți”, a spus un purtător de cuvânt al Zoom.

Google Meet al Alphabet a spus deja că utilizatorii gratuiți nu vor trebui să-și limiteze conversațiile la 60 de minute până în martie.

Echipele Microsoft și Webex-ul Cisco, care au o creștere a utilizării în timpul pandemiei, nu au anunțat până acum nicio relaxare privind limita lungimilor întâlnirilor.

Europenii vor dedica mai mult timp și efort cadourilor de Crăciun, in acest an, potrivit unui studiu Mastercard.

BVBStiri BVB