Update articol:
ALDE, gata de război

Călin Popescu-Tăriceanu: “Dacă ei vor război, trebuie să ne mobilizăm și noi”

România este într-o situaţie extrem de gravă, de încălcare a Constituţiei şi a legilor, a declarat, astăzi, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, preşedinte al Senatului,  în staţiunea Mamaia, menţionând că formaţiunea politică pe care o reprezintă este “într-o situaţie de război cu adversarii politici”, care au folosit mijloace nelegale şi imorale în lupta politică.

Tăriceanu a spus:  “De fapt, în România sunt structuri paralele de putere care au acaparat puterea, care au luat decizii de eliminare a adversarilor politici prin mijloace nelegale, nedemocratice, neconstituţionale. Şi atunci vreau să vă spun ceva: Suntem într-o situaţie normală? Nu. Suntem dincolo de faptul de a fi într-o situaţie extrem de gravă, de încălcare a Constituţiei şi a legilor. Suntem într-o situaţie de război. Suntem într-o situaţie de război cu adversarii noştri politici care au folosit toate mijloacele, nelegal şi imorale în lupta politică”.

El a menţionat că şi ALDE trebuie să fie mobilizat pentru război, însă unul moral şi legal: “Dacă ei vor război, atunci eu vă spun ceva, trebuie să fim mobilizaţi şi noi pentru un război, dar un război care este moral şi legal. Prin urmare, la ceea ce fac adversarii noştri cu armele nelegale şi cu armele imorale, le răspundem tot cu un război. Nu trebuie tolerate aceste atitudini sub nicio formă”.

BVBStiri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (11/06/2021)

Investitie in actiunile Arctic Stream

MECANICA FINA SA (MECE) (11/06/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (11/06/2021)

Tranzactii de tipul celor enumerate la art. 19 din Reg. (UE) 596/2014