Update articol:

Călin Popescu Tăriceanu vrea să candideze la prezidenţiale: “Apartenența la ALDE mă obligă să reprezint printr-o candidatură acest partid”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că va intra în cursa pentru alegerile prezidențiale chiar dacă nu va fi susținut de PSD.

Acesta a spus, potrivit stiripesurse.ro: “Vom hotărî separat sau împreună despre candidatură separat sau condițiile optim de candidatură comună. ALDE, ca formațiune de factură liberală își propune să reprezinte electoratul de factură liberală la aceste alegeri. Apartenența la acest partid mă obligă să reprezint printr-o candidatură acest partid. Am discutat în repetate rânduri și doamna Dăncilă a declarat că și ei fac o evaluare pe baza sondajelor în care măsoară diferite candidaturi. În sondajul pe care noi le-am făcut, doamna Dăncilă nu e inclusă, a declarat foarte clar că nu dorește să candideze  la prezidențiale. În ceea ce mă privește, există o favorabilitate de 90% în rândul respondenților favorabili PSD”.

Conducerile a 37 de organizaţii ALDE care au obţinut sub 5% la alegerile europarlamentare din 26 mai au fost dizolvate, iar unii dintre preşedinţii de filiale judeţene ar putea fi schimbaţi în perioada următoare, a anunţat marţi liderul formaţiunii, Călin Popescu-Tăriceanu.

Potrivit acestuia, unii colegi au argumentat slaba implicare sau lipsa de interes din partea unor organizaţii locale faţă de alegerile europarlamentare.

BVB | Știri BVB

Obligatiuni Autonom Services 2024 (AUT24E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

Obligatiuni Autonom Services 2026 (AUT26E) (14/06/2024)

Numire intermediar emisiune obligatiuni

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (14/06/2024)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni