Update articol:

Cântăreaţa Grimes, partenera lui Elon Musk, spune că miliardarul „trăiește uneori sub pragul sărăciei”

Cântăreaţa Grimes, partenera lui Elon Musk, a spus recent, într-un interviu, că miliardarul „trăiește uneori sub pragul sărăciei”, potrivit businessinsider.com.

Cântăreaţa și-a amintit cum au găsit odată o gaură în partea ei de saltea, în timp ce locuiau în Los Angeles. În loc să cumpere una nouă, a spus ea, Musk a sugerat să aducă salteaua de acasă.

„Frate, ca şi când nu şi-ar permite o saltea nouă”, a spus ea publicației.

“Nu trăiește ca un miliardar. Trăiește uneori sub pragul sărăciei”, a spus Grimes, pentru Vanity Fair. “Nu putem să trăim într-o casă foarte nesigură de 40.000… Unde vecinii ne filmează și nu există securitate, iar eu mănânc unt de arahide timp de opt zile la rând…”

În mai 2020, Musk a scris pe Twitter că își va vinde toate bunurile și că „nu va deține nicio casă”. Se crede că locuiește într-o casă prefabricată de 50.000 de dolari, pe care o închiriază de la SpaceX.

Grimes a mai povestit pentru Vanity Fair despre modul în care întâlnirea cu cea mai bogată persoană din lume a făcut-o să se simtă „prinsă între două lumi”. „Vreau să spun, atunci când oamenii spun că sunt o trădătoare de clasă, aceasta nu este o descriere inexactă”, a spus ea, potrivit presei. “Eram profund de extremă stângă și m-am convertit la a fi, în esență, un democrat capitalist. Mulți oameni sunt, de înțeles, supărați”.

Cântăreața Grimes și CEO-ul Tesla și SpaceX, Elon Musk, și-au întâmpinat al doilea copil împreună, o fiică pe nume Exa Dark Sideræl Musk. Fetița s-a născut prin mamă surogat în decembrie anul trecut, a dezvăluit Grimes într-un interviu amplu pentru Vanity Fair, publicat recent.

Deși se pare că muzicianul canadian în vârstă de 33 de ani nu avea nicio intenție să anunțe nașterea celui de-al doilea copil al lor, poreclit „Y”, ea a împărtășit vestea după ce jurnalistul Vanity Fair, Devin Gordon, a auzit un copil plângând.

Grimes și Musk mai au un fiu pe nume X Æ A-Xii — pronunțat: „X A.I. Arhanghel” sau „X”, născut în mai 2020.

Musk, în vârstă de 48 de ani, are alți cinci copii — gemenii Griffin și Xavier și tripleții Damian, Saxon și Kai — dintr-o căsătorie anterioară.

Grimes şi Elon Musk s-au despărțit în septembrie 2021, dar Grimes — născută Claire Elise Boucher — și-a descris relația ca fiind „foarte fluidă”. „Nu există un cuvânt real pentru asta”, a spus ea pentru Vanity Fair. „Probabil că m-aș referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul… Este doar treaba noastră și nu mă aștept să înțeleagă alții.”

 

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative