Update articol:
ADVERTORIAL

CAPEX.com prezintă în premieră linia de produse financiare ThematiX

CAPEX.com prezintă în premieră linia de produse financiare ThematiX Fintech-ul multi-licențiat își diversifică oferta pe piața din România
  • Fintech-ul multi-licențiat își diversifică oferta pe piața din România

Prin intermediul ThematiX, CAPEX.com oferă investitorilor un mod unic de a tranzacționa cele mai puternice companii din lume grupate în portofolii tematice, bazate pe industrii și tendințe specifice. Noul produs aduce în atenția traderilor cele mai populare domenii de activitate de la social-media, streaming audio/video până la energii alternative și producători de vehicule electrice.

Atent selecționate pentru a face tranzacționarea interesantă și personală, portofoliile ThematiX sunt disponibile utilizatorilor printr-un singur click. De asemenea, traderii au posibilitatea de a verifica ponderea acțiunilor fiecărei companii incluse în fiecare portofoliu tematic, oferind astfel un plus de transparență, atât de necesară pentru a lua decizii informate asupra strategiilor de tranzacționare.

Christina Koullapi, directorul Key Way Investments Ltd., compania care operează CAPEX.com în baza licenței CySEC, a declarat:

“Suntem extrem de încântați de acest nou produs financiar. ThematiX ne ajută să extindem noua linie de servicii CAPEX.com, oferind posibilitatea traderilor să își diversifice și mai mult opțiunile de investiții și să își lărgească orizonturile de tranzacționare. Frumusețea acestor portofolii tematice stă în simplitatea cu care atât utilizatorii experimentați, cât și cei începători pot descoperi noi idei de investiții. Echipa noastră a avut ca focus construirea unor portofolii relevante și a reușit sa livreze un produs deosebit, ce integrează cu succes companii cu care interacționăm în viața de zi cu zi.”

Despre CAPEX.com

CAPEX.com este un brand fintech operat de Key Way Investments Ltd., companie autorizată și reglementată la nivel european de Cyprus Securities and Exchange Commission (licența nr. 292/16), având sucursala din România înregistrată la Autoritatea de Supraveghere Financiară din România (ASF). Compania deține o platformă de tranzacționare globală care oferă utilizatorilor săi informații de specialitate și resurse pentru a face piețele financiare cât mai accesibile. Infrastructura tehnologică și condițiile de tranzacționare transparente au propulsat CAPEX.com în topul cei mai respectați brokeri de pe scena internațională.

Vizitați www.capex.com și urmăriți conturile de Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn pentru mai multe detalii și informații.

BVB | Știri BVB

BRK Argint Turbo Short 23 (BKSLVTS4) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

BRK Dow Turbo Short 34350 (BKDOWTSD8) (02/12/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 02 si 05 Decembrie 2022

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/12/2022)

Semnare Memorandum de Intelegere privind Coridorul Vertical