Update articol:

Carmen Stanciu este noul director general al ELKO Romania

www.VitzmanPhotography.com

ELKO a desemnat un nou director general al ELKO Romania, Carmen Stanciu, care a preluat funcția la data de 28 noiembrie 2019, potrivit unui comunicat de presă.

Începând din data de 28 noiembrie 2019, consiliul de administrație al ELKO Grupa AS a numit-o pe Carmen Stanciu în funcția de director general al ELKO Romania.

Carmen Stanciu îi succedă în funcția de director general Gabrielei Gheorghe, care s-a alăturat companiei în 2011. Noul director general va avea rolul de a continua direcția de dezvoltare strategică și de creștere economică a ELKO Romania, potrivit aceleași surse.

„Cu o echipă puternică și o viziune clară, vom seta parcursul unui viitor de succes”, a declarat Carmen Stanciu.

În urmă cu un an, Carmen Stanciu s-a alăturat ELKO Romania în calitate de director financiar și a devenit rapid unul dintre principalii lideri din cadrul echipei de conducere a ELKO Romania. Înainte de a se alătura ELKO Romania, Carmen a deținut posturi de conducere în diverse industrii, se mai precizează in comunicat.

„Carmen posedă abilitățile manageriale și de conducere necesare pentru a-și îndeplini în mod eficient noul rol și a coordona activitatea ELKO Romania pe direcția dezvoltării strategice și a creșterii economice. Carmen și-a dovedit deja cu succes calitățile, aducând departamentul de finanțe al ELKO Romania la un nou nivel”,a afirmat Svens Dinsdorfs, CEO al ELKO Group.

„Gabriela Gheorghe începe un nou capitol în viața sa profesională și părăsește ELKO Romania. Îi urăm bun venit în comunitatea ELKO Romania Alumni și îi mulțumim pentru ultimii opt ani dedicați menținerii relațiilor cu partenerii noștri și cu echipa managerială”, a completat Svens Dinsdorfs.

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Finalizarea programului de rascumparare a actiunilor proprii

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/07/2020)

Convocare AGEA pentru data de 21 august 2020

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (03/07/2020)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 29.06-03.07.2020