Update articol:
COMUNICAT

Carrefour România şi Bank of Energy demarează un parteneriat strategic pentru a oferi mobilitate și energie

Retailerul francez Carrefour, o prezență extrem de importantă în piața bunurilor de larg consum din România, anunță demararea unui parteneriat cu rețeaua Bank of Energy pentru a veni în sprijinul clienților, utilizatori de dispozitive electronice. Acest parteneriat facilitează încărcarea cu energie a dispozitivelor electronice mobile și oferă clienților oportunitatea de a-și încărca  dispozitivele smart, chiar în timp ce sunt la cumpărături.

Carrefour România și Bank of Energy au decis să demareze un parteneriat strategic pentru a oferi clienților mobilitate și energie, prin posibilitatea închirierii de baterii externe, compatibile cu dispozitive Android și iOS, direct în magazine.

Acest parteneriat pune la dispoziția utilizatorilor de telefoane mobile un serviciu eco-friendly, lansat în România de compania CryptoDATA. Serviciul Bank of Energy se bazează pe conceptul de “battery-sharing”, dezvoltând o rețea de peste 500 de energomate (stații cu baterii externe) instalate în București, Cluj și Constanța.

CryptoDATA CEO, Ovidiu Toma: În această eră a digitalizării accelerate în care oamenii sunt conectaţi permanent prin intermediul dispozitivelor mobile, compania CryptoDATA a identificat nevoia constantă de mobilitate a utilizatorilor şi a adus în România un concept nou şi inovator de “battery sharing”. Utilizatorii pot închiria o baterie externă de la oricare dintre locaţiile partenere BoE şi o pot returna în cel mai apropiat energomat, astfel mobilitatea fiind garantată pentru că utilizatorii nu sunt constrânşi de returnarea bateriilor într-o anumită locaţie.

Clienții vor putea închiria baterii externe direct din magazinele Carrefour în care sunt instalate energomatele Bank of Energy, beneficiind astfel de un serviciu inovator care furnizează energia necesară dispozitivelor electronice chiar și atunci când sunt la cumpărături.

Serviciul va fi disponibil în prima fază în magazinele Carrefour din orașele București, Cluj și Constanța.

Costul serviciului este de 1 RON pe oră și plata se face direct din aplicația Bank of Energy, disponibilă în Google Play și App Store. Practic, clienții merg în magazinele Carrefour, găsesc energomatul BOE, scanează codul QR din aplicație și pot închiria o baterie externă pe care o returnează în același loc sau la un alt energomat.

În perioada 19 – 26 noiembrie închirierea bateriilor externe disponibile în magazinele Carrefour va fi gratuită pentru toți utilizatorii de telefoane mobile, cu respectarea condiției de achitare a depozitului obligatoriu în valoare de 48 RON. Depozitul va fi restituit integral utilizatorului în momentul returnării bateriei externe, conform secțiunii de Termeni și condiții disponibilă pe www.bankofenergy.ro.
Bateriile Bank of Energy sunt compatibile cu interfeţe de tip Lightning, USB-C şi Micro USB şi pot încărca multiple dispozitive simultan.

Carrefour România în cifre

Grupul Carrefour România deține peste 349 de magazine fizice, dintre care 37 hipermarketuri Carrefour, 262 supermarketuri (221 magazine ‘Market’ și 41 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 8 magazine de proximitate ‘Contact’, plus un magazin online www.carrefour.ro  și rețeaua Supeco, administrată separat.

Bank of Energy în cifre

Bank of Energy este un serviciu de battery-sharing lansat în România de compania CryptoDATA Tech în aprilie 2021. Serviciul este implementat în cinci orașe din România: București, Cluj, Constanța, și Brașov și pune la dispoziția utilizatorilor de dispozitive electronice mobile o rețea de peste 500 de energomate cu baterii externe.

Totalul orelor de închiriere și folosire a serviciului Bank of Energy se ridică la peste 22.000 de ore de la implementarea acestuia în municipiul București.

 

BVB | Știri BVB

CARBOCHIM S.A. (CBC) (08/12/2021)

Convocare AGAE 05/06.01.2022 Versiune in limba Engleza

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (08/12/2021)

Hotararea Consiliului de Administratie - 7 decembrie 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (08/12/2021)

Hotarari AGEA din data de 8 decembrie 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (08/12/2021)

Informare Depozitarul Central - operare diminuare capital social - nr. actiuni