Update articol:

Casa Albă, decorată cu inimioare de  Valentine’s Day; Joe Biden: E ziua preferată a lui Jill

casa alba inimioare valentine's day

Casa Albă s-a pregătit de Valentine’s Day, iar de asta s-a ocupat chiar Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, care a decorat reședința cu inimioare. Cu această ocazie, noul președinte al SUA, Joe Biden, a dezvăluit că Valentine’s Day, așa cum o numesc americanii, este ziua preferată a soției sale, scrie digi24.ro.

Pe peluza reședinței prezidențiale au fost instalate mai multe decorațiuni în formă de inimă, pentru a le mai ridica moralul americanilor deprimați din cauza pandemiei. Ziua Sfântului Valentin este, de altfel, preferata Primei Doamne. A mărturisit-o chiar președintele Joe Biden, care s-a plimbat câteva minute pe peluză cu soția sa și cei doi câini ai familiei. Ocazie cu care i-a și oferit o cafea unei jurnaliste.

La ce cadou v-ați gândit pentru Sf. Valentin?, l-au întrebat pe Joe Biden jurnaliștii strânși la Casa Albă. “Încă nu e Sf. Valentin și nu o să vă spun. Dar Sf. Valentin e o zi importantă, e ziua preferată a lui Jill”, le-a declarat președintele Statelor Unite.

Întrebată, la rândul ei, ce a inspirat-o să decoreze Casa Albă cu ocazia zilei Sfântului Valentin, Prima Doamnă a Statelor Unite a mărturisit că dorit să aducă un strop de bucurie și speranță. “Am vrut să aduc puțină bucurie, lucrurile au fost atât de complicate din cauza pandemiei și toată lumea e deprimată. Așa că e vorba doar de puțină bucurie, de puțină speranță”, a spus Jill Biden.

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/09/2022)

Informare privind strategia de dezvoltare a societatii

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (28/09/2022)

Hotarare CA 28.09.2022 - avizare majorare capital social incorporare rezerve

CONPET SA (COTE) (28/09/2022)

Raport conform art. 234, aliniat 1, lit. i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018

MedLife S.A. (M) (28/09/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021