Update articol:

Cathie Wood: Portofelele digitale și genomica – următoarele două mari tendințe perturbatoare după vehiculele electrice

cathie wood

*”Portofelele digitale vor uzurpa mult rolul pe care îl joacă astăzi băncile; Ai o mică sucursală bancară în buzunar”

Portofelele digitale și genomica vor fi următoarele două mari tendințe perturbatoare după vehiculele electrice și Tesla, susține Cathie Wood, de la Ark Invest.

„Suntem foarte încântați de portofelele digitale”, a declarat Wood marți la „The News with Shepard Smith” de la CNBC. „Credem cu adevărat că aceste portofele digitale și piețele pe două fețe, comercianții și consumatorii … vor uzurpa mult rolul pe care îl joacă astăzi băncile.”

Wood – CIO și CEO al Ark Investment Management – și-a făcut un nume investind în acțiuni de „inovație perturbatoare”. Fondul emblematic al lui Wood, ARK Innovation, a înregistrat intrări de peste 16,7 miliarde de dolari în ultimul an, potrivit FactSet.

Wood are pariuri mari pe nume precum Square și PayPal, care domină spațiul portofelelor digitale. Square este a doua cea mai mare deținere din Ark Innovation, reprezentând peste 7% din ETF.

În China, Wood a declarat că WeChat Pay și AliPay sunt principalii jucători.

„Totul devine digital, devine mobil. O mică sucursală bancară în buzunar”, a spus Wood. „Vom avea prin ele tot felul de servicii financiare, inclusiv împrumuturi, carduri de debit, carduri de credit, cumpărare de acțiuni, cumpărare de bitcoin.”

Pe de altă parte, Wood a spus că spațiul de genomică este, de asemenea, setat să atingă viteza de decolare.

„Secvențierea ADN-ului va introduce pentru prima dată știința în luarea deciziilor din domeniul sănătății”, a spus Wood. „Putem spune cu sinceritate că până acum mai mult de jumătate din toate deciziile de asistență medicală au fost, într-o anumită parte, luate prin presupuneri sau experiențe. Acum vom avea datele. ”

ETF-ul Genomics al ARK are detineri mari pe Exact Sciences, care reprezintă aproape 5% din ETF și Invitae. CRISPR Therapeutics este o altă participație majoră în ETF.

„Vom putea vindeca boli pe care nu am crezut niciodată că le vom putea vindeca, inclusiv cancerul”, a spus Wood.

Acțiunile ARK Innovation au crescut cu 2,5% în acest an, iar acțiunile ARK Genomic Revolution au crescut sub 1% în 2021.