Update articol:

CCC deschide un magazin nou în Târgu Mureș

Astăzi, 16 iulie 2020, CCC deschide al treilea magazin în Târgu Mureș, în centrul comercial Shopping City Târgu Mureș. Astfel, rețeaua națională de magazine CCC ajunge la 73 de unități. După deschiderea unui nou magazin în Miercurea Ciuc, în noul centru comercial NEST Retail Park, pe 15 mai, magazinul CCC din Târgu Mureș este al doilea care se deschide de la începutul anului și până acum, potrivit unui comunicat de presă.

Pandemia a avut un impact puternic asupra strategiilor de business, vânzărilor și activităților operaționale în întreg sectorul de retail tradițional. Anul 2020 este unul foarte atipic și pentru noi și suntem nevoiți să ne ajustăm activitățile noii realități, depunem eforturi să derulăm operațiunile într-un ritm relativ normal și să continuăm procesele de vânzare în condiții de distanțare socială, aplicând în același timp cele mai bune măsuri de siguranță posibile pentru angajații și clienții noștri. Într-un context atât de instabil, este dificil să faci planuri strategice sau estimări”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pe de altă parte, e-commerce-ul a avut parte de o creștere neașteptată în timpul pandemiei și a menținut o traiectorie ascendentă și ulterior. CCC România a lansat la mijlocul lunii martie pe piața locală magazinul online, disponibil la ccc.eu/ro/. Clienții din România pot alege din mii de modele diferite prin intermediul portalului de e-commerce care le oferă, totodată, și livrare gratuită la domiciliu, precum și promoții speciale.

Pentru noua deschidere din Târgu Mureș, CCC oferă clienților reduceri de până la 50% în cadrul campaniei promoționale de vară și o mare varietate de pantofi, genți și accesorii de sezon. Magazinul din Shopping City Târgu Mureș va fi deschis în conformitate cu măsurile de siguranță impuse de context, iar regulile care se impun în astfel de condiții vor fi afișate cât mai vizibil pentru a fi respectate atât de clienți, cât și de angajați.

BVBStiri BVB

VES SA (VESY) (22/10/2020)

Convocare AGA O & E 25/26.11.2020

MedLife S.A. (M) (21/10/2020)

Decizii CA din data de 20 octombrie 2020

ARMATURA S.A. (ARM) (21/10/2020)

Convocare AGEA din 04.12.2020