Update articol:

Cea mai mare fabrică chimică din Rusia a fost cuprinsă de flăcări, la câteva ore după un incendiu misterios la un centru militar de cercetare (Zero Hedge)

Twiiter Igor Sushko

Numărul morților în incendiul masiv care a izbucnit mai devreme în cursul zilei de ieri la o unitate de cercetare sensibilă a Ministerului rus al Apărării din orașul Tver a crescut la șapte, după ce echipajele de urgență s-au luptat cu focul de tot parcursul după-amiezii de joi, relatează TASS.

Cauza incendiului este ori necunoscută, ori nu a fost dezvăluită de către agențiile de stat ruse în acest moment, dar acum se ridică mai multe întrebări, deoarece un alt incendiu mare misterios a izbucnit, de data aceasta la cea mai mare fabrică chimică din Rusia, la doar câteva ore după incendiul în Tver – acesta din urmă cuprinsese o instalație aparținând Institutului Central de Cercetare și Dezvoltare al Trupelor de Apărare Aerospațială. Se pare că instalația de cercetare a apărării, acum în mare măsură distrusă, dezvolta cea mai nouă tehnologie de rachete balistice a Rusiei.

Presa din Marea Britanie raportează despre incendiul misterios de la fabrica chimică, după cum urmează:

Potrivit Zero Hedge, observatorii încep să întrebe care ar fi legătura cu războiul Rusiei din vecina Ucraina: coincidență? operatiune de sabotare?

Pilotul de mașini de curse anti-Putin, Igor Sushko, a scris pe Twitter la videoclipul de mai sus cu uzina chimică Dmitrievsky care a luat foc: „Începem să vedem dezvoltarea unui model”.

Și analiștii de securitate occidentali au început, de asemenea, să se gândească dacă sabotajul activ ar putea fi în spatele celor două mari unități rusești care ar fi luat foc într-o singură zi…

Interesant este că Ministerul Apărării al Ucrainei a postat pe Twitter următoarele:

“Corupția și iresponsabilitatea din Rusia au dat o altă lovitură insidioasă eforturilor sale de război. La Tver, un institut de cercetare care dezvoltă rachete rusești Iskander și sisteme pentru bombardiere SU-27 și TU-160, care distrug orașe pașnice ucrainene, a ars”.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/03/2023)

Calendar financiar 2023 al Lion Capital SA (actualizat)

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (27/03/2023)

Notificare rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023

MedLife S.A. (M) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20.03.-24.03.2023