Update articol:

Centrul Român al Energiei desemnează o NOUĂ ECHIPĂ DE VICE-PREȘEDINȚI: Ioan Roșca, Niculae Havrileț și Frank Hajdinjak

În data de 28 aprilie 2021, Asociația Centrul Român al Energiei a organizat a XXVI-a Adunare Generală a membrilor CRE, în cadrul căreia a fost aleasă echipa de vice-președinți pentru o perioadă de 3 ani.

Astfel, Dl. Ioan Roșca a fost reconfirmat pentru un nou mandat de Vice-președinte Politici Energetice și Piața de Energie alături de doi vice-președinți nou aleși, Dl. Niculae Havrileț, Vice-președinte pentru Relația cu Mediul Guvernamental și Instituțional și Dl. Frank Hajdinjak, Vice-președinte ce va coordona Proiectele de Cercetare-Dezvoltare și Relația cu Instituțiile Europene.  

Cei 3 vice-președinți sunt personalități recunoscute în domeniul energetic, cu experiență și expertiză de peste 25 de ani, ce au contribuit deja la dezvoltarea industriei energetice românești. Astfel, preluând noile poziții în cadrul Centrului Român al Energiei, își continuă misiunea, dedicându-se activităților Asociației alături de Președintele Corneliu Bodea. Împreună, echipa de conducere a Centrului Român al Energiei își ia angajamentul de a purta un rol activ la transformarea sectorului energetic național, raportat la țintele europene de energie și climă și la susținerea permanentă a membrilor săi, cei mai relevanți jucători din industrie.

  1. Ioan Roșca, reconfirmat pentru un nou mandat de Vice-președinte Politici Energetice și Piața de Energie

Dl. Roșca, aflat la cel de-al doilea mandat de Vice-președinte CRE, a fost CEO al companiei Electrica S.A., ocupând diverse poziții în cei 25 de ani în cadrul companiei. Ioan Roșca este inginer energetician, primind distincția de Doctor în Inginerie Electrică în anul 2011 și ulterior diploma de MBA a Open University din Marea Britanie.

  1. Niculae Havrileț, Vice-președinte Relația cu Mediul Guvernamental și Instituțional

Dl. Havrileț și-a început cariera profesională în compania Romgaz, lucrând în special în activitățile de distribuție a gazelor naturale. Între anii 2000 și 2001, a ocupat funcția de președinte al nou-înființatei Agenții pentru Domeniile Statului. Din 2002 până în 2012 a fost secretar general al Asociației Naționale Profesionale a Persoanelor Fizice și Juridice Autorizate pentru Desfășurarea de Activități Specifice Sectorul Gazelor Naturale (ANPROGAZ). În perioada 2012-2017, a ocupat funcția de președinte al ANRE, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei și a participat activ la cele mai importante decizii privind transformarea sectorului energetic. Din 2017 până în 2019 a lucrat în Ministerul Energiei în calitate de consilier personal al Ministrului Energiei, iar din decembrie 2019 până în martie 2021 în funcția de Secretar de Stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, în calitate de conducător al Departamentului pentru Energie. Începând din martie 2021, ocupă funcția de director de cabinet al Secretarului de Stat în Ministerul Energiei.

  1. Frank Hajdinjak, Vice-președinte Proiecte Cercetare-Dezvoltare    

Dl. Hajdinjak a fost CEO al E.ON România, ocupând diverse poziții în cei 25 de ani în cadrul companiei. Frank Hajdinjak a fost Președintele Federației Patronale a Companiilor de Utilități din Energie (ACUE) și membru în board-urile Asociației Concordia, Camerei de Comerț Româno-Germane și Consiliului Investitorilor Străini.

Alături de Președintele CRE, Corneliu Bodea, cei 3 vice-președinți își propun să reconfirme rolul CRE ca principală asociație profesională activă în sectorul energetic din România, precum și de punct central de contact cu asociațiile și instituțiile Europene.

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

Raport tranzactii cu parti afiliate 29 august - 2 octombrie 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26.09.2022-30.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (03/10/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022