Update articol:

Certificate false cu rezultate negative pentru COVID, la vânzare pe Facebook (Digi24)

pixabay.com pixabay.com

Mai multe anunțuri ale unor persoane care se oferă să emită contracost certificate cu rezultate negative ale testelor anti-COVID au apărut pe grupurile de pe Facebook cu români care trăiesc în Marea Britanie, în condițiile în care toți cetățenii care vin în țară din UK trebuie să prezinte un test anti-COVID negativ la intrarea în România, transmite digi24.ro.

“Astfel de cazuri s-au descoperit la granița țării noastre. În urmă cu o săptămână și jumătate, doi bulgari au fost prinși când încercau să intre în România cu certificate medicale false. (…) Au fost și situații în care unele persoane nu au fost lăsate să intre în România pentru că nu aveau un test medical, iar după 30 de minute s-au întors cu un certificat, cel mai probabil fals.

Polițiștii au înăsprit controalele și spun că sunt mult mai vigilenți. Cazuri de persoane cu certifiate false au fost întâlnite și pe aeroporturi din FranțaToți cetățenii care vin în țară din Marea Britanie trebuie să prezinte un test anti-COVID negativ la intrarea în România, dacă vor să intre în țară”, potrivit postului de stiri.

BVBStiri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (18/01/2021)

Informatii cu privire la perioada inchisa tranzactionarii: 23 ian - 22 feb 2021

STK EMERGENT (STK) (18/01/2021)

Schimbare denumire administrator STK Emergent