Update articol:

Chinezii petrec fără măşti şi distanţare socială într-un club de noapte Wuhan, în timp ce Europa intră în al doilea blocaj (video)

France 24 France 24

Presa străină a publicat imagini din Wuhan (China), cu oameni dansând într-un club de noapte fără mască pe față, chiar dacă alte țări europene intră într-un al doilea blocaj, potrivit zerohedge.com.

Clipul, publicat de France 24, evidențiază petrecăreții care nu poartă măști sau nu păstrează niciun fel de „distanțare socială”, în timpul dansului.

„Europa este închisă. Petreceri în China”, a comentat un utilizator care a postat videoclipul pe Twitter.

Nu este pentru prima dată când chinezii care se adună în număr mare, fără a ține cont de „distanțarea socială”. În august, au apărut imagini video din Wuhan, epicentrul focarului de coronavirus, arătând mii de oameni într-un club cu piscină.

Partidul Comunist Chinez a spus că videoclipul este dovada că țara a obținut o „victorie strategică” în lupta împotriva coronavirusului. În timp ce economia Chinei și-a revenit rapid la nivelurile pre-COVID, mai multe țări europene, inclusiv Franța, Germania și Marea Britanie, tocmai au anunțat al doilea blocaj care ar putea dura luni de zile.

BVBStiri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (25/11/2020)

Comunicat privind aprobarea de catre ANRE a Planului de Dezvoltare SNT 2020-2029

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (25/11/2020)

Convocarea AGOA din data de 6/7 ianuarie 2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (25/11/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN, SDTS si EFSA

VES SA (VESY) (25/11/2020)

Neintrunire cvorum AGA O & E 25.11.2020