Update articol:

Ciolacu: Ambiţia noastră este de a consolida şi dezvolta relaţiile cu Marea Britanie

ciolacu Sursa foto: Facebook.com

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD, consideră că, prin vizitele sale în România, Regele Charles al III-lea reafirmă o prietenie inestimabilă care onorează şi inspiră.

“O prietenie inestimabilă care ne onorează şi ne inspiră! O prietenie pe care mereu o reafirmă, prin vizitele sale în România, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea! În cadrul discuţiei private, l-am asigurat pe monarhul britanic de dorinţa noastră de a ne conserva tradiţiile şi de a ne proteja diversitatea naturală şi culturală de care atât domnia sa, cât şi noi suntem atât de mândri. Ambiţia noastră este de a consolida şi dezvolta relaţiile cu Marea Britanie cu care ne unesc atât de multe lucruri, deschizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Potrivit liderului PSD, “România are multe de oferit întregii lumi şi, cu ambasadori precum Majestatea Sa Regele Charles al III-lea, putem cu atât mai mult să ne facem mai bine cunoscuţi prin bogăţiile care fac din ţara noastră un colţ deosebit al Europei”, potrivit Agerpres.

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (02/10/2023)

Emisiunea de Obligatiuni din data de 2 octombrie 2023

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Disponibilitate inregistrare teleconferinta rezultate S1 2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (02/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni la Sinterom S.A.

LION CAPITAL S.A. (LION) (02/10/2023)

Schimbari in conducerea emitentului

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Hotarari AGOA&AGEA din data de 29.09.2023