Update articol:

Ciolacu anunţă că social-democraţii nu vor vota moţiunea simplă înpotriva ministrului Energiei şi acuză USR de ipocrizie

Marcel Ciolacu Sursa foto: Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că social-democraţii nu vor vota moţiunea simplă împotriva ministrului Energiei, liberalul Virgil Popescu.

El a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă susţinută la Focşani, că demersul Uniunii Salvaţi România (USR) de a depune moţiunea împotriva lui Virgil Popescu este unul ipocrit, potrivit Agerpres.

“Am evitat mereu să fiu penibil şi ipocrit, ca şi om politic. Ceea ce face USR acum, nu am nicio reţinere să vă spun, sunt nişte ipocriţi. Aplaudau precum focile când s-a liberalizat preţul la energie şi noi spuneam că nu e bine, că poate ar fi bine să ducem încă un an de zile să rămânem cu reglementare (…). Singurul lucru notabil după liberalizarea preţurile la energie e că au apărut iarăşi băieţii deştepţi din energie, iar astăzi vin cu o moţiune simplă împotriva domnului Virgil Popescu. (…) Sub nicio formă eu nu pot să îndemn pe colegii mei să voteze o moţiune iniţiată, culmea, de către cei care au împins spre această liberalizare a preţurilor. Nu am cuvinte nici de laudă pentru fostul guvern de dreapta, dar cred că ne interesează mai mult viitorul”, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu a asistat marţi, la Focşani, la semnarea contractelor pentru loturile 1 şi 4 din autostrada Buzău-Focşani.

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (28/09/2022)

Informare privind strategia de dezvoltare a societatii

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (28/09/2022)

Hotarare CA 28.09.2022 - avizare majorare capital social incorporare rezerve

CONPET SA (COTE) (28/09/2022)

Raport conform art. 234, aliniat 1, lit. i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018

MedLife S.A. (M) (28/09/2022)

Disponibilitate Raport Sustenabilitate 2021