Update articol:

Ciolacu, după negocieri: Am finalizat programul de guvernare şi acordul politic. Dacă PSD are premierul, se egalizează numărul de ministere, iar dacă premierul va fi de la PNL, PSD va avea mai multe ministere

Marcel Ciolacu Sursa foto: Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă, după mai bine de cinci ore de negocieri, că s-au finalizat atât programul de guvernare cât şi acordul politic, iar în privinţa rotaţiei premierilor se va lua o decizie duminică. El a precizat că, de principiu, s-a stabilit că, atunci când PSD-ul are premierul, se egalizează numărul de ministere, iar dacă premierul va fi de la PNL, atunci PSD-ul va avea mai multe ministere.

”Astăzi am finalizat programul de guvernare, acordul politic, am finalizat cele două variante în care PSD-ul are prim-ministrul şi PNL-ul are prim-ministrul, împreună cu UDMR-ul şi minorităţile”, a spus Ciolacu, după negocierile care s-au finalizat în jurul orei 19.00, potrivit news.ro.

Preşedintele PSD a spus că detaliile vor fi prezentate când se finalizează discuţiile, dar a ţinut să precizeze că, atunci când PSD-ul are premierul, se egalizează numărul de ministere, iar dacă premierul va fi de la PNL, atunci PSD-ul va avea mai multe ministere.

Ciolacu a arătat că în prezent atât PNL cât şi PSD au decizii prin care premierii sunt Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, şi decizia privind primul premier se va lua în forurile de conducere ale celor două formaţiuni.

”Până luni, când vor merge la Cotroceni, vom lua aceste decizii şi vom merge cu o singură variantă”, a spus el.

BVB | Știri BVB

ROMCARBON SA (ROCE) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCAB SA (MCAB) (03/12/2021)

Hotarare AGEA 03.12.2021

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (03/12/2021)

Tranzactii parti afiliate EFSA - OPCOM

TERAPLAST SA (TRP) (03/12/2021)

Hotarari AGA E 3 decembrie 2021

AQUILA PART PROD COM (AQ) (03/12/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014