Update articol:

Ciolacu – OUG privind alocaţiile: Modificarea este că taie 80%, nu că măreşte cu 20%

Sursa foto: facebook.com

 Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că prin modificarea introdusă de Guvern privind alocaţiile pentru copii “se taie 80%”, în condiţiile în care legea prevede majorarea acestora cu 100%.

“Este a treia ordonanţă, dar modificarea este că taie 80%, nu că măreşte cu 20%, fiindcă legea este cu mărire de 100%. Să vină ordonanţa, să o dea, să emită ceva, să îşi asume ceva odată, că până acum nu şi-a asumat absolut nimic acest Guvern. (…) PSD vrea să respecte legile ţării, respectiv dublarea alocaţiilor”, a spus Ciolacu la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebat dacă social-democraţii vor respinge sau vor amenda ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind alocaţiile pe care urmează să o aprobe Executivul.

El a adăugat, citat de Agerpres, că, în momentul de faţă, Guvernul poate susţine financiar dublarea alocaţiilor. “Am văzut ce sume vin de la Uniunea Europeană. Cu acele sume Guvernul poate să îşi acopere deficitul pe anul următor”, a explicat liderul PSD.

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (27/11/2020)

Comunicat referitor la comentarii media

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (27/11/2020)

Autorizatie ASF - Modificare act constitutiv

ELECTROARGES SA (ELGS) (27/11/2020)

Prelungire mandat reprezentant permanent Benjamins United SRL